Request edit access
Adventi lelkigyakorlat fiataloknak
Kedves fiatalok!

Arra gondoltunk, hogy idén újra egy hétvége keretén belül közösen is készülhetnénk a karácsonyra.
Ennek formája azonban kissé rendhagyó, ugyanis ez a program ferences keretek között, fiataloktól fiataloknak szól. Tehát ha van bármilyen ötleted, amit szeretnél, hogy megvalósuljon a hétvége alatt, írd meg nekünk bátran az űrlap alján található "Az én ötletem..." mezőben, és igyekszünk beépíteni azt.
Tehát gyertek várakozzunk együtt!

Mikor? December 15-17. között
Hol? Székelyudvarhelyen a Ferences kolostorban - Tamási Áron utca 2.
Korhatár: 16-38 év

Amit mindenképp érdemes magaddal hozni: Hálózsák, izolírnak (fiúknak) Szentírás, jegyzetfüzet, írószer és ha netalán még marad egy kis hely a táskában, akkor oda nyugodtan be lehet pakolni egy kis harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe. Ez nagy segítség lenne! Ezen kívül minden nap a meleg ebédet a kolostor biztosítja.

Költségek: az ittlét nem kerül semmibe, de ha valaki szívesen támogatna minket bármilyen kis hozzájárulással, azt elfogadjuk és felhasználjuk ifjúsági programjaink megszervezéséhez.

További információért írjatok a ferencesprogramok33@gmail.com e-mail címre, vagy hívjatok a 0746774701-es, vagy a 0749993285 telefonszámokon.

Nevem *
Your answer
Ekkor születtem *
MM
/
DD
/
YYYY
Itt lakom *
Your answer
Saját telefonszámom *
Your answer
Szülő/testvér telefonszáma
Your answer
E-mail címem *
Your answer
Pénteken ekkor érkezem *
Time
:
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia) *
Az én ötletem...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service