Request edit access
ŠPORT MAJSKE IGRE 2017
Zunanji športi so odvisni od vremenskih pogojev. V primeru, da športna disciplina odpade, imajo tekmovalci možnost vračila denarja ali prevzema majice Majske igre 2017, najkasneje do 24.5.2017.
V primeru odpovedi športne discipline, bodo informacije pravočasno objavljene na info točki in spletni strani http://www.majskeigre.si
Prijavnin se ne vrača! Število mest na posameznih tekmovanjih je omejeno!Važno je zmagati, ne sodelovati!
S prijavo na Majskih igrah se strinjam, da se moj elektronski naslov vključi v bazo Študentskega sveta stanovalcev (ŠSS) in v bazo partnerjev Majskih iger 2017.Zagotavljamo vam varovanje zasebnosti in tajnost vaših osebnih podatkov. Zbrani podatki se bodo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, in sicer izključno za promocijske namene.Celotno odgovornost glede vsebine komercialnega sporočila nosi naročnik objave komercialnega sporočila, prav tako pa tudi vse obveznosti ki bi lahko iz tega sledile. Hkrati zagotavlja, da bo vse storitve izvedel v skladu z veljavno zakonodajo in moralno-etičnimi načeli.S podpisom izjavljam, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Upošteval bom vsa navodila organizatorja in se športnega dogodka na Majskih igrah udeležil na lastno odgovornost. Seznanjen sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi.
Email address *
Ime in priimek *
Your answer
POSAMEZNA PRIJAVNICA
ŠPORT *
Dom *
Velikost majice *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms