Request edit access
Aanmeldingsformulier Breaking the Walls Tour
De op het aanmeldformulier aangegeven voorkeuren gebruiken we primair als referentiekader. We streven naar een hoog verrassingsgehalte van iedere individuele tour, waarbij de unieke tourervaring van de tourdeelnemers centraal staat. Het is hierbij wel belangrijk dat wij van tevoren goed zicht krijgen wie onze tourdeelnemers zijn, en de tour zo goed mogelijk op iedere individuele groep kunnen afstemmen.
Naar welke datum gaat uw voorkeur uit voor een tour? Graag ook twee alternatieve data noemen. Heeft u een voorkeur voor een specifiek dagdeel en/of tijdstip?
MM
/
DD
/
YYYY
Heeft u bepaalde maatschappelijke interesses waarmee we rekening kunnen houden bij de samenstelling van uw tour? Zijn er specifieke bezienswaardigheden waar uw interesse naar uit gaat?
Your answer
Zijn er bepaalde buurten in Den Haag welke u graag zou bezoeken tijdens de tour? (ze dienen route technisch wel haalbaar te zijn)
Your answer
Heeft u specifieke educatieve/netwerkmatige/anderszins doelstellingen met uw tour waarmee we rekening kunnen houden bij de samenstelling hiervan?
Your answer
Zijn er aanvullende wensen , beperkingen of anderszins waarmee we rekening kunnen houden?
Your answer
Heeft u belangstelling uit eten te gaan na uw tour in Den Haag? Wij kunnen u een van de leuke restaurantjes die de stad rijk is aanbevelen. Ook indien u uw tour bijvoorbeeld wenst te combineren met een vergadering op locatie, of een teamworkshop regelen wij dit graag voor uw.
Your answer
Voor het maken van een goede offerte zou ik u graag willen vragen aan te geven welke situatie voor uw tourgroep klopt?
Wat zijn uw contactgegevens, en/of die van uw organisatie? Graag ook een mobiel telefoonnummer waarop we u telefonisch kunnen bereiken.
Your answer
U ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de tour de praktische tourinformatie. Graag ontvangen we alvast uw contactinformatie voor op de digitale factuur, die u na afloop van de tour krijgt toegestuurd. Heeft u verder nog vragen horen we die graag.
Your answer
De aanvraag gaat over in een formele overeenkomst na schriftelijk akkoord met de offerte/datum en tijdstip van de tour, en eventueel aangegeven extra's als boekingen voor bijvoorbeeld restaurant/vergaderruimte/workshop etc.
Your answer
U geeft door het verzenden van het aanmeldformulier akkoord te zijn met de algemene voorwaarden goo.gl/PhQsSi en het privacy reglement van SBBIS. goo.gl/W34XXS (voor de Schilderswijk Bewonerstour en de Breaking the Walls Tour worden dezelfde algemene voorwaarden gehanteerd)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service