Request edit access
Aplikimi per Brno 2017
Brno 2017 - 85th International Session of the European Youth Parliament do te zhvillohet ne Brno, Republika Ceke nga 21 deri ne 30 Korrik 2016.


Zakonisht, procedura qe normalisht do te ndiqnim eshte qe delegatet e perzgjedhur nga NSC perzgjidhen direkt per IS-in e veres. Sidoqofte, deadline qe kemi per te derguar listen e delegateve eshte perpara fillimit te sesionit, keshtu qe duhet te perdorim nje strategji alternative.


Gjithashtu, mund te aplikojne edhe delegate qe nuk kane qene me pare ne nje IS, te cilet sigurisht qe do te perzgjidhen nga aplikimi i meposhtem. Pagesa per pjesmarrjen ne sesion, nese zgjidheni eshte 75 EUR dhe afati per dergesen e parave eshte data 26 Mars. Ju lutemi te dergoni aplikimin tuaj brenda dates 5 Shkurt, perndryshe aplikimi nuk do te konsiderohet.


Faqja e Brno 2017: https://www.facebook.com/pg/is17brno/about/?ref=page_internal

Deadline: 5 Shkurt, 2016, 23:59 CET.

Full name *
Your answer
Date of birth ( MM/DD/YYYY) *
MM
/
DD
/
YYYY
Gender *
E-mail *
Your answer
School or University faculty *
Your answer
Session history (including the year, name of the session and your role at the session). e.g : 2016, RISE - 82nd IS of the European Youth Parliament, Delegate. *
Your answer
What motivates you to take part in an International Session? How do you think this experience will shape your future in EYP? max. 300 words *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms