Request edit access
Regjistrim për pjesëmarrje FALAS në trajnimin "Kontabilitet Praktik me Softuer"
Kolegji Universum organizon Trajnim 4 Javor "Kontabilitet Praktik me Softuer" plotësisht FALAS për të gjithë maturantët e shkollave të mesme të Kosovës.

Pjesëmarrësit nuk ka nevojë të kenë njohuri paraprake në Kontabilitet, pasi të gjitha do të mësohen gjatë trajnimit.

Trajnimi do të mbahet në Kampusin e Kolegjit Universum në Prishtinë duke filluar nga 17 Prill, Ora 13:00-15:00. Afati i fundit për aplikim është 15 Prill 2019.

Në fund të trajnimit maturantët do të certifikohen si dhe pjesëmarrësit më të suksesshëm do të përfitojnë #BURSË për studime në Kolegjin Universum.

Për info shtese kontakto info@universum-ks.org I 044 144 062

Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Nr. i telefonit *
Your answer
E-mail *
Your answer
Emri i shkollës së mesme *
Your answer
Qyteti *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service