Request edit access
Christus Koning 2019
Op 24 november vieren we weer met heel de chiro Christus Koning. We vieren deze dag om de parochie te bedanken, maar het is ook vooral een dag van samenzijn. De leden worden om 9:30u op de chiro verwacht en om 10:30u gaan we allemaal samen naar de kerk, waar alle ouders, broertjes, zusjes, oma'a, opa's, ... van harte zijn voor uitgenodigd. De pastoor zorgt voor een mis op chiroformaat, waar ook wij voor een leuke invulling zorgen door onder andere allemaal samen enkele echte chiroklassiekers te zingen. Hierna eten we allemaal samen Ballekes met kriekskes. In de namiddag spelen we met alle groepen een gigantisch spel en om 17u is voor iedereen de chiro gedaan.
Gelieve 5 euro mee te geven aan uw kind voor het middageten.

Om voedselverspilling tegen te gaan, delen we de overschot van het middageten uit om 17u. Neem dus zeker een potje mee! Vanzelfsprekend kan niet gegarandeerd worden dat er voldoende overschot zal zijn.
Naam en Voornaan *
Your answer
Groep *
Is uw kind vegetarisch? *
Ik bak pannenkoeken? Zo ja hoeveel? *
Als 4-uurtje zouden we iedereen een pannenkoeken willen geven daarvoor willen we vragen of er ouders zijn die enkele pannenkoeken willen bakken. Alvast bedankt!
Your answer
Opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy