Request edit access
Zimska škola eksperimentalne fizike 2020: Prijavnica
Zimska eksperimentalna škola fizike održati će se od 20.1. do 23.1.2020.
Krajnji rok za prijavu i uplatu za kamp je 14.1.2020. u 23:59.
Za sva pitanja ili nejasnoće molimo Vas da nam se obratite na email adresu bih.fizika@gmail.com ili Facebook stranicu Društva fizičara u FBiH, a u međuvremenu Vas molimo da periodično provjeravate Vaš email za eventualne dodatne informacije o kampu fizike.
Email address *
Bez naslova
Bez naslova
Lični podaci
Kako bismo mogli sastaviti grupe za izradu eksperimenata, molimo Vas da detaljno pročitate sva pitanja i precizno odgovorite na njih.
Ime i prezime *
Your answer
Grad iz kojeg dolazite *
Your answer
Škola koju pohađate *
Your answer
Razred koji pohađate *
Grupa na koju se prijavljujete *
Ako se prijavljujete na jednu od eksperimentalnih grupa, molimo Vas odgovorite na sljedeće pitanje:
(Ukoliko se NE prijavljujete u eksperimentalne grupe, nema potrebe da odgovarate na iduće pitanje)
Vaše znanje iz eksperimenata je
Smještaj / Finansijska pomoć
Da li želite biti u internatu za vrijeme kampa (doplata od 40 KM)? *
Ako želite biti u internatu, molimo napišite očekivani datum i vrijeme Vašeg dolaska u internat (potrebno radi organizovanja dočeka)?
Your answer
Da li ste zainteresovani za eventualnu finansijsku pomoć tj. oslobađanje plaćanja (dijela) troškova učešća? Pomoć možemo ponuditi samo vrlo ograničenom broju učenika (ovisno o sponzorima i broju prijavljenih), a prednost će imati učenici koji dolaze iz udaljenijih krajeva BiH. *
Komentari / Sugestije / Pitanja
Molimo Vas napišite bilo kakve komentare koje imate na naš dosadašnji rad, sugestije kako da ga poboljšamo. Takođe, ukoliko imate bilo kakvih primjedbi.
Vaše napomene, poruke, sugestije? (nije obavezno)
Your answer
Način plaćanja
Uplata gotovinom nije moguća, stoga sve je uplate potrebno izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti. Uplata kotizacije i smještaja u internatu vrši se isključivo putem transakcijskih računa, i to:

- Kotizacija za učešće na Školi eksperimentalne fizike (80,00 KM) uplaćuje se na račun Društva fizičara u FBiH: 1610000023170013 (Raiffeisen bank) sa svrhom uplate: "Zimska škola eksperimentalne fizike 2020, ime i prezime”. Uplatu kotziacije izvršti najkasnije do 14. 01. 2020. Godine.

- Učenici koji dolazi iz mjesta izvan Sarajeva mogu se prijaviti u internat Richmond Park Schools (Francuske revolucije bb, Ilidža). Smještaj za internat (40,00 KM) uplaćuje se na račun PU dom učenika i studenata „Globe“ Sarajevo: 1541602009935193 (Sparkasse bank) sa svrhom uplate: "Zimska škola fizike 2020, ime i prezime". Uplatu za smještaj izvršiti najkasnije do 14. 01. 2020. godine.
Vidimo se uskoro na još jednom divnom druženju! :)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy