Request edit access
PRIJAVA VOLONTERA - OTVORENI DAN MATEMATIKE 2019.
Otvoreni dan matematike se održava u sklopu manifestacije "Dan i noć na PMF-u", ove godine 5. travnja. Posjetitelji otvorenog dana moći će kroz interaktivne radionice i predavanja upoznati matematiku i Matematički odsjek, a mi tražimo volontere koji to mogu učiniti na zabavan način.

Ako želiš sudjelovati, prijavi se i dođi na prvi sastanak volontera. Na sastanku možeš odabrati radionicu te ju zatim sa svojim timom moraš tehnički razraditi.
Od tebe se očekuje da se na dan događaja radionica održava cijelo vrijeme, tj. da uvijek barem jedna osoba iz tima bude slobodna za prezentaciju te da plakat i ostale potrepštine za radionicu budu spremne na vrijeme.

Ako ne želiš voditi radionicu, trebaju nam i volonteri za info pult. Svaka pomoć je dobrodošla. =)

Posebna napomena:
- Molimo sve volontere da razmisle o ideji za radionicu! :)

Tehničke napomene:
- Ukoliko je na nekoj radionici više studenata, potrebno je da se svi prijave preko ovog obrasca, a pri raspodjeli radionica možete naglasiti da ste već izabrali tim
- Timovi za svaku radionicu moraju biti sastavljeni od maksimalno 4 osobe (napominjemo da je potrebno da u cijelom periodu bude barem jedna osoba za radionicom)
- Osobe koje trenutno nemaju tim, a voljele bi ekipno pripremiti neku radionicu, bit će spojene nakon završenih prijava

Više informacija o volontiranju na sastanku za volontere koji će biti organiziran početkom 3. mjeseca, a ako sada imaš neko pitanje, ekipa iz organizacije Otvorenog dana ti je dostupna na mailu otvoreni.dan.matematike@gmail.com :)

Ime i prezime *
Your answer
e-mail *
Your answer
Smjer na matematičkom odsjeku *
Your answer
Godina studija *
Your answer
Ako već imate smišljenu radionicu, molimo da je ukratko opišete
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy