Request edit access
Апликација за учество на МЛАДИНСКА РАЗМЕНА во Trakai, Литванија
Email address *
Во период од 19.11.2017 до 26.11.2017, Младински Совет Прилеп во партнерство со Асоцијација „Baltic-Turkish Turkish Academy", организира МЛАДИНСКА РАЗМЕНА за проектот „Advertising for Peace” во Trakai, Lithuania.

Целта на оваа размена е учесниците да ја зголемат својата свест на интеркултурните димензии, да го зголемат својот личен развој и автономија, своите вештини, со одраз на исламофобијата во Европа преку различни практи ки.

Критериуми за учество:

- Возраст од 18 до 28 години
- Валидна патна исправа (пасош) со рок на важност не порано од Maj 2018
- Да има основно-разговорно познавање на Англискиот Јазик
- Тимски дух, комуникација со млади од други држави, желба, принципиелност и мотивација за извршување на работните задачи.
- Да биде член на Младински Совет Прилеп

Сместувањето, хараната и активностите за време на размената се на товар на организаторот. Патните трошоци ќе бидат рефундирани по завршувањето на размената врз основа на Erasmus+ процедурите.

Доколку сакате да учествувате на оваа размена, а сеуште не сте член на Младински Совет Прилеп, пријавете се тука: bit.ly/MSPChlenstvo

*
Gjorgi Samardzioski *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Youth Council Prilep. - Terms of Service - Additional Terms