Request edit access
Rezervare loc evenimente Magnolia Brașov
Data: 17-18 octombrie 2020
Magnolia Brașov (Strada Crișului 18, Brașov)
Contact: 0752.241.620, E-mail: mihaela.anutoiu@zilesinopti.ro

Participarea la proiecțiile și evenimentele din cadrul Dracula Film Festival 2020 presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea prezentului regulament. Asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la festival se va face de către toţi cei implicați: public, echipă și furnizori de servicii.


ATENȚIE!
La fiecare proiecție pot participa maximum 30 de copii, cu vârsta începând de la 4 ani.
La fiecare atelier pot participa maximum 14 copii cu vârsta între 8-12 ani.
Datorită numărului limitat de locuri și a restricțiilor impuse autorități, la aceste evenimente vor participa doar copiii. Părinții sunt invitați să se relaxeze la Magnolia Brașov.
Masca de protecție este obligatorie pentru toții participanții, inclusiv pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.


DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE PRIVIND PREVENIREA ȘI COMBATEREA INFECȚIILOR CU SARS-COV2

ATENȚIE! Completarea acestei declarații este obligatorie pentru TOATE persoanele care participă la evenimentul Dracula Film Festival 2020 în perioada la Centrul Cultural Reduta din Brașov.
Necompletarea declarației ne rezervă dreptul de a nu permite accesul în spațiul de desfășurare a spectacolului.

Completarea acestei declarații presupune că semnatarul a luat la cunoștință faptul că furnizarea de informații false și/sau incomplete, către Asociația Culturală Fanzin, poate conduce la îmbolnăvirea altor persoane și/sau decesul altor persoane, precum și faptul că declarația semnatarului poate să conducă la următoarele consecințe:
• Condamnarea penală a acestuia, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și sancționate de Codul Penal al României, precum și orice alte infracțiuni prevăzute de legi speciale, care ar putea rezulta din declararea necorespunzătoare a adevărului și/sau din declarații incomplete, CU PEDEPSE LA ÎNCHISOARE DE PÂNĂ LA 15 ANI;
• Suportarea, de către acesta, a tuturor pagubelor și cheltuielilor cauzate Asociației Culturale Fanzin ca urmare a perturbării activității din măsuri de carantină sau orice alte măsuri care se vor impune generate de răspândirea virusului Sars-Cov-2.
Nume prenume copil *
Vârstă copil *
Email *
Număr de telefon *
Adresa de domiciliu *
Activitatea la care doresc să rezerv loc
Declar pe propria răspundere, sub sancțiunile prevăzute de Codul Penal al României, privind declarațiile neadevărate, următoarele: *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy