Request edit access
Poziv za kandidature za Predsjedavajućeg/Predsjedavajuću Skupštinom Organizacije
Poziv za kandidature za Predsjednika/Predsjednicu Skupštine Organizacije

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu objavljuje Poziv za kandidature za poziciju Predsjednika/Predsjednicu Skupštine Organizacije.

Skupština je najviši organ odlučivanja OCSI. Skupština odlučuje o svim pitanjima u okviru važećeg Statuta, izuzev onih pitanja koja se statutom ubrajaju u nadležnost nekog drugog OCSI organa. Godišnje se održavaju dvije redovne OCSI Skupštine i to Zimska i Ljetnja, u vrijeme koje odredi Upravni odbor Organizacije. Skupštinom predsjedava Zamjenik Izvršnog dirketora OCSI (u daljem tekstu, Predsjedavajući Skupštinom OCSI)

Predsjednik/Predsjednica Skupštine OCSI je takođe član Upravnog Odbora, izabran/a od strane registrovanih članova Organizacije.

Mandat traje godinu dana i primarni zadaci pozicije su:

vođenje globalne OCSI mreže članova i Alumnija,
posvećen rad na identifikovanju izazova i problema sa kojima se suočavaju pripadnici CSI populacije i njihovo adresiranje,
koordinacija lokalnih koordinatora OCSI i predstavnika nodova,
organizacija Zimske i Ljetnje Skupštine
organizacija izbora budućeg Predsjedavajućeg/e Skupštine

Kandidatura za poziciju uključuje prijavnu formu (koju svi kandidati popunjavaju na linku: https://bit.ly/37mOCGg ) i link videa (sa npr. we transfera ili slične platforme) od najviše 90 sekundi. Kandidati iz država u kojima postoji OCSI nod, Slovenija i Mađarska, trebaju biti nominovani na nivou noda, od strane većine registrovanih članova u nodu. Kandidati iz ostalih država mogu dostaviti direktne aplikacije. Video zapisi će biti objavljeni na OCSI YouTube strani 02.12.2019. godine. Izborni proces će biti otvoren od 02.12. do 08.12, a pravo glasa imaju svi OCSI članovi i alumniji koji su registrovani zaključno sa 01.12.2019.

Važne informacije

Za pozicije u UO se mogu prijaviti isključivo članovi Organizacije. Za više informacija o uslovima i načinu registracije, posjetite: www.omsa.me
Period trajanja mandata: 1 godina dana
Početak mandata: decembar 2019.
Rad u UO nije plaćen. OCSI, u skladu sa pozitivnim propisima Crne Gore, će izdati potvrde o angažmanu u UO koje se mogu prinznati kao zamjena za stažiranje, za dati period.
Nedjeljna angažnovanost, u zavisnosti od potrebe, traje u prosjeku od 5 do 7 ranih sati.
Ime i prezime
Your answer
E - mail adresa
Your answer
Kontakt telefon
Your answer
Datum rođenja
MM
/
DD
/
YYYY
Naziv Univerziteta na kojem studirate
Your answer
Zašto se prijavljujete za ovu poziciju? Maksimum 200 riječi
Your answer
Link ka videu
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy