Request edit access
Frivilligskjema Rockholm 2024
Hei du kjære frivillige!

Endelig skal Nord-Norge få sin egen utendørs hardrockfestival, og Rockholm gleder seg til å møte DEG som skal være med på skape den! 

Vi håper at du som frivillig får minner for livet, trives på vakta di, og at du får vennskap som varer. Skjemaet starter etter at du har lest reglene (under).

Regler for de frivillige på Rockholm 2024
 • Kontakt: Bruk eposten "frivillig@rockholm.no" til alt av spørsmål som har med frivillige å gjøre.
 • Leder: Andreas Ursin Hellebust er prosjektleder og vil ha overordnet frivilligansvarlig i selve festivalhelga. 
 • Gruppesjef: Hver gruppe av frivillige skal først og fremst ha kontakt med sin frivilligsjef. 
 • Fokus på hygge: Gruppesjefer og frivillige rådes til å være så fleksible og snille som mulig, og tilrettelegge skiftene så godt som mulig. Det viktigste er at alle føler seg trygg og hørt. Når vi koser oss som frivillige, blir det en desto mer hyggelig opplevelse for alle som kommer på festivalen.
 • Frivillig: For de fleste frivillige gjelder en dag jobb så får du et dagspass som du kan bruke den andre dagen (eller gi bort).
 • Gratis dagspass: som takk for at du stiller opp som frivillig, får du et gratis dagspass til festivalens andre dag. Som standard får du dagspass på den dagen som du ikke jobber frivillig. Med andre ord får du dagspass lørdag om du er frivillig på fredag, og du får dagspass fredag om du jobber frivillig på lørdag. I det avanserte skjemaet kan du endre hvordan du benytter ditt dagspass.
 • Normalt/avansert skjema: dersom du har tid og går til den avanserte delen av skjemaet, kan du velge å gi bort dagspass, samt velge spesifikt hva du ønsker å jobbe med på din vakt, samt gi kommentarer.
 • Lengde på vakt/skift: En vakt varer 7 timer, hvor din gruppesjef gir minst 2 x 30 minutters pauser. Pausene må fordeles slik at det alltid er noen som er på vakt. 
 • Mat: Du vil få spandert 1 varmmåltid og 2 alkoholfri drikke på dagen som du jobber.
 • Alkohol: Så lenge du har på deg frivillig-armbånd kan du ikke drikke alkohol. Men du kan bevege deg fritt på festivalen og ellers være festivaltilskuer på vanlig måte om du er ferdig eller ikke har startet på din vakt. 
 • Kommunikasjon: Kommunikasjonskanal for de frivillige er primært e-post, SMS og telefon. Vær nøye med at alle disse er korrekt når du registrerer i skjemaet, og sjekk at ingenting havner i spam-filter.
 • Endringer: det er ingen problem å endre valgene dine dersom planene dine forandrer seg. Bruk frivillig-eposten for å melde slike endringer.
 • Regelbrudd: Dersom frivillige ikke møter opp til sitt skift eller bryter reglene kan det medføre at man mister rettighetene til sitt/sine dagspass og/eller utestengelse fra festivalen.
 • Persondata: Google Documents samler i dette skjema inn ikke-sensitive personopplysninger, og Rockholm tar vare på disse data. Denne informasjonen skal aldri deles med andre enn ansatte og gruppesjefer i festivalen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Hva er ditt fulle navn? (Fornavn og etternavn) *
2. Hva er din e-post? *
3. Hva er ditt mobilnummer? (8 siffer) *
4. Hvilken dag ønsker du å jobbe som frivillig på Rockholm? Vi trenger flest på fredag. *
5. Når på dagen ønsker du ditt vaktskift? *
6. Ønsker du flere valg i det avanserte frivillig-skjemaet? Eller er det uansett hva du jobber med? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy