Request edit access
Prijava za prvi Domestica 24-Hour Rural Challenge
BUDI DIO KREATIVNOG 24-HOUR RURAL CHALLENGE - Prijavi se za Prvi Domestica 24-Hour Rural Challenge!

Pridruži nam se u kreativnom 24-Hour Rural Challenge-u! Ako si mlada osoba i zanima te ruralni razvoj, poljoprivreda-posebno organska, ekonomsko-socijalni aspekt, društveni život, umjetnost i kultura - a sve u cilju razvoja ruralnih područja, okupi tim od 3 osobe i prijavite se na prvi DOMESTICA 24-Hour Rural Challenge. Na ovom svojevrsnom Ruralnom Hackathon-u, uz podršku mentora, radićete na razvoju vaših ideja.

DOMESTICA 24-Hour Rural Challenge biće održan od 25. do 27. novembra 2019. na Domestica imanju u selu Krnete, opština Laktaši.

Ključni cilj 24-Hour Rural Challenge-a je da mladi ljudi uz podršku mentora nauče kako da potrebe i izazove ruralnih područja formulišu u konkretne ideje.

Challenge organizuje Centar za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) u saradnji sa Domesticom, a kroz podršku švedske organizacije We Effect.

Po završetku, sve projektne ideje će biti predstavljene na sajtu CERD-a, a timovi će biti adekvatno promovisani putem društvenih mreža i drugih promotivnih kanala. Najbolji timovi će dobiti adekvatne nagrade. Više informacija o 24-Hour Rural Challenge-u možete pronaći na ovom LINKU: https://cerd.ba/2019/11/06/domestica-24-hour-rural-challenge/
Naziv tima: *
Your answer
Odakle dolazi vaš tim: *
Your answer
Opišite vaš tim: *
Your answer
Opišite vaš Challenge: *
Your answer
Na koji način bi vaš tim mogao doprinjeti razvoju zajednice u kojoj živite: *
Ime i prezime članova tima i obrazovanje: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy