Request edit access
Varsling til linjeforeningsstyret i Nabla
Tusen takk for at du sier ifra!
Noe av det viktigste vi kan gjøre for å sikre at alle i linjeforeningen kommer seg trygt gjennom studietiden, er å si ifra når ting ikke er som de skal. Uansett om det er en stor eller liten utfordring/hendelse, er det bedre å si ifra en gang for mye enn en gang for lite. Ved å få vite om utfordringer tidlig, er det mye lettere å gjøre noe med utfallet. Om en uønsket hendelse allerede har skjedd, trenger linjeforeningen å få vite om det slik at riktige tiltak kan settes inn, og at vi kan unngå at det gjentar seg.

Enhver hendelse som meldes inn her vil bli tatt på alvor. Du kan velge å holde det anonymt, eller å skrive ditt navn for at linjeforeningsstyret kan følge opp hendelsen/situasjonen videre med deg. Uansett vil vi i denne prosessen ta hensyn til deg og andre berørte.

Svaret ditt vil være synlig for Styret. De har taushetsplikt, og vil ikke dele personlig informasjon med andre uten samtykke.
Unntaket er om det er fare for liv/helse og brudd på norsk lov.

Dersom du ikke ønsker at svaret ditt skal sendes direkte til Styret, så har vi også et skjema som sendes til PostKom som et mellomledd:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGCbQUjwLXPPRc5ganUvZvJ7w7ps7ETP_jED3d684M8MyPRQ/viewform?usp=sf_link
Svaret vil da være synlig for PostKom som et mellomledd før det tas videre til styret. PostKom har taushetsplikt. Unntaket er om det er fare for liv/helse og brudd på norsk lov.
Ditt navn (valgfritt)
Your answer
Type varsling *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service