Request edit access
N70 Trail - Trail clinic en parcoursverkenning
Met de "Trail clinic" op 30 augustus 2020 bereiden we de jullie zo goed mogelijk voor op de te lopen trail. We nemen je mee naar een mooi stukje bos. Het belangrijkste aspect dat trailrunning anders maakt dan hardlopen op de weg is het omgaan met het parcours. In zekere zin moet je juist gebruik maken van het parcours in plaats van erdoor gehinderd worden. Dat betekent dat bochtentechniek, het omgaan met obstakels op het pad en het aanpassen van je loopstijl aan de ondergrond van essentieel belang zijn. Hoe daal je af en hoe klim je zo efficiënt mogelijk. Al deze aspecten komen aan bod en geven ervaren trailrunners jou advies en vooral de do's and dont's.

Wil je 6 september optimaal voorbereid aan de start staan? Goed dat je jezelf en loopmaatjes inschrijft voor deze technische clinic.

De N70 Trail 7 km en 14 km zijn prachtige afstanden voor al diegenen die wel eens een echte pittige trail willen lopen. Voor wie meteen over een langere afstand willen trailen is er een 28 of 42 km Trail.

Het prachtige gebied op en rondom de "N70" biedt je niet alleen prachtige vergezichten maar ook pittige klimmen en steile afdalingen.

Heb je nog nooit een trail gelopen? De 7 km Trail is een perfecte kennismaking met deze mooie sport. De 14, 28 en de 42 zijn voor velen een zware kluif, maar zoals iedereen weet, jij maakt het jezelf zwaar!

De clinic is voor alle niveaus en zullen ook naar niveau worden ingedeeld. Succes met de voorbereidingen en tot 30 augustus.

Tijd:
10:00h

Locatie:
Hengstdal 3
6574NA Ubbergen

De clinic is geheel gratis voor de deelnemers aan de N70 Trail.
1. Wat is uw voor- en achternaam? *
2. Wat is uw e-mailadres? *
3. Wat is uw telefoonnummer? *
4. Heeft u al ingeschreven voor de N70 Trail? *
5. Welke trail afstand gaat u lopen? *
6. Heeft u al eerder trails gelopen? *
7. Heeft u al trailschoenen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy