Request edit access
Aftesi per Jete te Sigurt / Siguria Ushqimore
Gjatë Javës së Aftësive Shqiptare 2021 do të diskutojmë edhe për një temë shumë të rëndësishme sic është Siguria Ushqimore/#FoodSafety. Nëse siguria ushqimore nuk është sic duhet, ajo mund të dëmtojë trupin nga brenda e jashtë.
Në bashkëpunim të ngushtë me Autoriteti Kombetar i Ushqimit dhe Projekti për Siguri Ushqimore i financuar nga BE, do na informoheni më shumë për këtë cështje me anë të prezencës së dy ekspertëve të AKU-së.
Rekomandojmë te marrin pjesë  të gjithë nxënësit, studentët dhe stafet mësimdhënëse të drejtimeve mesimore të lidhura me ushqimin, mikëpritjen dhe përpunimin e produkteve bujqësore dhe blegtorale përfshirë edhe publiku i gjerë.
Për tu bërë pjesë e webinar-it rregjistrohuni në linkun e mëposhtëm:  
👉 https://bit.ly/3fcbNru
Datat e webinarit :25 Maj dhe 28 Maj, ora 11:00 -12:00
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emër Mbiemër *
Email *
Statusi aktual *
Duke dërguar aplikimin *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy