Request edit access
School & School - Prijavni list
School & School je multidisciplinarna. Drugačija škola za djecu i tinejdžere!
Zahvaljujući posebno osmišljenom programu baziranom na višestrukoj inteligenciji polaznici naše škole imaju mogućnost da putem finih, primjenjenih i tehničkih znanosti pronađu svoju nadarenost i strast prema određenoj disciplini koja će im olakšati u odabiru buduće akademske i profesionalne karijere. Naš cilj je posmatrati, otkriti, razvijati i njegovati talenat kod djece, podsticajući ih na otkrivanje izvora vlastite inspiracije i aspiracije.
📣⏰ SUMMER SCHOOL 2021! 🌞🌼
School & School objavljuje upis na summer school sa izletima iz Robotike & Programiranja, Art & Design-a i Little school (Male školice sa engleskim jezikom) za djecu uzrasta od 6 do 14 godina. Planirani početak 21. juni 2021.
Termini juni-juli-avgust.
Broj mjesta je ograničen!
DRUGAČIJA ŠKOLA
School & School ljetna škola je drugačije mjesto edukacije & zabave. Mjesto gdje djeca imaju jedinstvenu priliku da uz art & design, astronomiju, baštovanstvo, jogu, ili putem drugih finih, primjenjenih i tehničkih znanosti pronađu svoju nadarenost i strast prema određenoj disciplini ali i nauče drugi ili treći jezik na potpuno nov i zabavan način. Naša ljetna škola art & dizajna je mjesto gdje je umjetnost inspirisana maštom, a učenje, zabava i rad na projektima idu ruku pod ruku. Na ljetnojj školi robotike i programiranja djeca imaju priliku da proučavaju discipline 21. vijeka kako bi saznali osnove informacionih tehnologija, gaming developmenta, programiranja i robotike sa fokusom na istraživanje, dizajn, razvoj, testiranje i performanse kroz praktični rad u školi, ali kasnije nakon ljetne škole i kod kuće.
📌 PROGRAMI LJETNE ŠKOLE
1.Robotika & Programiranje 🎮💻 + Izleti
2. Art & Design 👨‍🎨👩‍🎨 + Izleti
3. Little school (engleski jezik + stem + art & design + robotika & programiranje + parlaonica + edu & fun activities) 🧘‍♂️🏇🎯 + Izleti
📌 TERMINI LJETNE ŠKOLE
1. Termin: od 21. 06 do 02.07. 2021
2. Termin: od 05. 07 do 16.07. 2021
3. Termin: od 19.07. do 30.07. 2021
4. Termin: od 02.08. do 13.08. 2021
5. Termin: od 16.08. do 27.08. 2021
📌 OSNOVNE INFORMACIJE O LJETNOJ ŠKOLI
Trajanje: 2 radne sedmice (10 radnih dana)
Fond sati: 40 sati edukacije + 30 sati zabave
Nastava: Ponedjeljak-Petak (odmor vikendom)
Zaprimanje djece: od 08:00h do 09:00h
Nastava se odvija: od 09:00h do 13:00h
Produženi boravak: od 13:00h do 16:00h
Odjava djece iz škole: od 16:00h – 17:00h
Uzrast: od 6 do 14 godina.
Nastavne grupe: formiraju se po uzrasta i nivou znanja. Moguće je formiranje mješovitih grupa.
Maksimalan broj polaznika po grupi: 8
Minimalan broj polaznika po grupi: 4
Jezik: nastava se odvija uporedo na B/H/S i engleskom jeziku, ovisno od prosječnog nivoa cijele nastavne grupe.

DODATNE INFORMACIJE O LJETNOJ ŠKOLI
- 📌 TRAJANJE PROGRAMA
Jedan puni ciklus traje 2 sedmice (10 radnih dana), s mogućnošću produženja po želji djeteta/ roditelja. Moguće je pohađati minimalno 5 dana. Rad sa djecom uključuje kombinaciju aktivnosti na otvorenom (jahanje, golf, izlet na Brus (Trebević), izlet na Bijelašnicu kod tetke Tidže, posjeta Zemaljskom muzeju obliazak Starog Grada (Mali Ambasadori Sarajeva) ...), i zatvorenom (kreativne radionice vezane za film, umjetnost, sport, književnost/poeziju, kulturu), a sve to sa fokusom na disciplinu za koju ste zainteresovani.


- 📌 CIJENA
Cijena ciklusa ( 1 sedmica – 5 radnih dana) za programe Robotika & Programiranje, Art & Designa I Little school sa uključenim prevozom na gore navedene aktivnosti, studijskim izletima, instruktorom jahanja i golfa, toplim i hladnim napicima i snackom, iznosi 280 KM.
Cijena jednog punog ciklusa (2 sedmice-10 radnih dana) za programe Robotika & Programiranje, Art & Designa I Little school sa uključenim prevozom na gore navedene aktivnosti, studijskim izletima, instruktorom jahanja i golfa, toplim i hladnim napicima i snackom, iznosi 450 KM.


Također, u cijenu je uključen kompletan nastavni i projektni materijal sa kojim će djeca raditi u toku ljetne školice.


📌 SPECIJALNA CIJENA: za kombinovano pohađanje svih programa, te boravak tokom cijelog mjeseca (20-21- radni dan) sa uključenim prevozom na gore navedene aktivnosti, studijskim izletima, instruktorom jahanja i golfa, toplim i hladnim napicima i snackom, iznosi 550 KM.ZAPRIMANJE I ODJAVA UČENIKA
Zaprimanje učenika za vrijeme trajanja ljetne škole je od 07:30 do 09:00. Odjava je od 16:00 do 17:30.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy