Request edit access
Chestionar INSPIRE
INSPIRE este o inițiativă globală care a conturat un grup de strategii menite să reducă violența împotriva copiilor. Acest chestionar are ca scop cartografierea activităților desfășurate în regiunea extinsă a Mării Negre, implementate în conformitate cu cadrul INSPIRE, și are ca obiectiv o mai bună înțelegere a eforturilor depuse și a sinergiei dintre actorii a căror activitate este legată de implementarea strategiilor INSPIRE.

Pentru a afla mai mult despre INSPIRE, accesați următorul link: https://www.who.int/violence_injury_prevention/violence/inspire/en/

Datele colectate prin intermediul acestui chestionar vor fi analizate de ChildPact (www.childpact.org) și utilizate pentru elaborarea informației tematice pe țară și a unui raport regional informativ destinat actorilor și partenerilor de dezvoltare din regiune implicați în activități asociate cu INSPIRE.

Vă rugăm să notați faptul că informația furnizată poate fi inclusă în rapoarte sau în alte materiale publice, prin urmare nu includeți în răspunsul dumneavoastră informații cu caracter privat sau secret.
De asemenea, vă rugăm să nu uitați că răspunsurile dumneavoastră vor fi expediate doar după ce veți apăsa butonul „Trimite” de la sfârșitul paginii următoare.

În cazul în care aveți nevoie de detalii sau informații suplimentare în legătură cu acest chestionar, nu ezitați să contactați Secretariatul APSCF pe adresa de e-mail office@aliantacf.md sau la numărul de telefon 060 522 122.

Email address *
Numele organizației *
Your answer
Pagina de web a organizației *
Your answer
1. Alegeți tipul de structură al organizației pe care o reprezentați: *
2. Este organizația dumneavoastră membru al unei coaliții naționale pentru Copii/ Protecția Copiilor/ Drepturile Copiilor din țară? *
3. Țara *
Your answer
4. Descrieți succint misiunea sau principalele domenii de activitate ale organizației Dvs
Your answer
5. Este organizația dumneavoastră parte a grupului de lucru INSPIRE la nivel național ? *
6. Dacă da, rugăm să descrieți succint abordările tematice și orice informație relevantă despre evoluțiile recente și implicarea dumneavoastră.
Your answer
7. Există 7 strategii INSPIRE. Organizația dumneavoastră desfășoară activități care se încadrează în una sau mai multe strategii INSPIRE? (selectați toate strategiile relevante) *
Required
Fiecare din cele 7 strategii INSPIRE include mai multe abordări. Organizația dumneavoastră desfășoară activități conform uneia sau mai multor abordări enumerate în cadrul fiecărei strategii?
8. Activități aferente Strategiei nr. 1: Implementarea legilor (alegeți toate categoriile relevante): *
Required
9. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor materiale relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
10. Activități aferente Strategiei nr. 2: Norme și valori (de gen, sociale, comunitare) *
Required
11. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor materiale relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
12. Activități aferente Strategiei nr. 3: Medii sigure *
Required
13. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor materiale relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
14. Activități aferente Strategiei nr. 4: Suport pentru părinți și îngrijitori *
Required
15. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor materiale relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
16. Activități aferente Strategiei nr. 5: Consolidarea economică și a veniturilor *
Required
17. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor materiale relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
18. Activități aferente Strategiei nr. 6: Servicii de răspuns și sprijin *
Required
19. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor material relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
20. Activități aferente Strategiei nr. 7: Educație și abilități pentru viață *
Required
21. Descrieți succint activitățile sau proiectele derulate de organizația dumneavoastră în conformitate cu abordările selectate mai sus. Pot fi inserate linkuri ale paginilor web ale proiectelor, comunicatelor de presă sau ale altor materiale relevante. În cazul în care ați ales să plasați un alt material relevant, oferiți aici o scurtă descriere.
Your answer
22. Organizația dumneavoastră desfășoară activități care contribuie direct la prevenirea abuzului sexual asupra copilului și exploatarea acestuia? *
23. Descrieți succint activitățile derulate în domeniul prevenirii abuzului sexual asupra copilului și exploatării acestuia, care este scopul acestora și dacă sunt evaluate. *
Your answer
24. Care dintre activitățile menționate mai sus constituie, în opinia dumneavoastră, o istorie de succes sau poate servi drept exemplu de bună practică care ar putea inspira și alți actori din domeniu?
Your answer
25. În cazul în care doriți să împărtășiți mai multe informații despre succese/ modele de bune practici în activitatea dumneavoastră, rugăm să indicați adresa dumneavoastră de email pentru a vă putea contacta.
Your answer
26. Menționați dacă ați primit finanțare publică pentru oricare din activitățile asociate cu INSPIRE menționate anterior.
Your answer
27. Menționați dacă ați primit orice altă formă de sprijin din partea statului pentru oricare din activitățile asociate cu INSPIRE menționate anterior.
Your answer
28. Nu ezitați să adăugați orice alte informații, comentarii sau linkuri care, în opinia dumneavoastră, ne-ar putea fi utile pentru o mai bună înțelegere a activității dumneavoastră și pentru a face legătura dintre răspunsul dumneavoastră și contextul chestionarului.
Your answer
Vă mulțumim!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service