Request edit access
Prijava za Cosplay Dating Quiz 5 na Chibiconu 2020
Pravila

Kostimi za kosplej mogu biti stari, novi, kupljeni, napravljeni, pozajmljeni, a likovi mogu biti iz bilo koje franšize, stripa, serije, mange, video igre itd.
Kviz je smišljen po principu dating igre. Učestvuje tri kosplejera i jedan dobrovoljac iz publike koji želi da ide na „sudar“ sa jednim od kosplejera. Dobrovoljac je postavljen tako da ne vidi kosplejere.
Dobrovoljac pita kosplejere pitanja o njihovom životu, hobijima, željama, snovima, omiljenim bojama i slično. Dobrovoljac je jedini koji pita pitanja koje smišlja na licu mesta, dok kosplejeri moraju da odgovore najbolje što mogu in-character. Za svaku rundu kosplejerima koji odgovaraju na pitanja će biti dodeljen broj od 1 do 3 na osnovu kojeg će im se dobrovoljac obraćati i postavljati pitanja. Dobrovoljac ne sme da pita za identitet lika, a kosplejeri moraju da izbegavaju previše očigledne odgovore koji bi odali koji su lik, ili čak, ako je moguće, i iz kog animea/serije/filma/knjige potiču. Na osnovu odgovora, dobrovoljac na kraju bira sa kojim likom bi izašao na „sudar“. U slučaju da se oda identitet lika, nije bitno. Igra se nastavlja.
Pored kosplejera i dobrovoljaca biće dvoje voditelja koji će voditi program. Jedna runda igre će trajati između 15 i 25 minuta, u zavisnosti od broja prijavljenih igrača. Najverovatnije će svi prijavljeni moći da učestvuju, ali u slučaju da se ipak prijavi previše ljudi, igrači će biti birani žrebom, a kosplejeri koji nisu učestvovali prošle godine će imati prednost. Izabrani igrači će u sredu, 29.1. putem mejla dobiti instrukcije u koliko sati tačno da dođu na kviz. Takođe će imati besplatan ulaz na Chibicon 2020 na dan održavanja takmičenja, u subotu 1. februara. Igrači koji ne prođu dalje će dobiti mejl sa informacijom da nisu prošli.
Cilj igre je da se zabave publika i igrači, kao i to da kosplejeri dobiju priliku da igraju svog lika.


Prijave traju do srede, 29.1.

Sva pitanja možete poslati na adresu:
sakurabanacosplaydatingquiz@yahoo.com
Ime i prezime *
Your answer
Ime lika *
Your answer
Ime serijala iz kog potiče lik *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Da li ste učestvovali na kvizu prošle godine? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy