Request edit access
Haku YESin kesäleirille Bulgariaan
Hae mukaan YES:n kesäleirille!
Eurooppalaisen kattojärjestömme YES:n (Young European Socialists) suurtapahtuma järjestetään Bulgariassa, Mustanmeren rannalla 30.7.-4.8. Luvassa on aurinkoa, politiikkaa ja mahdollisuus tutustua tovereihin ympäri Eurooppaa. Kesäleiriin voit tutustua tarkemmin täällä: https://yessummercamp2019.net/

Demarinuoret ja SONK lähettävät kesäleirille yhteisen delegaation, lähetämme yhteensä 16-18 nuorta sekä delegaationjohtajat leirille. Alla käytännön tietoa kesäleiristä ja ohjeet, miten voit hakea mukaan.

Leirille osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta.

Hinta
Kesäleirin hinta osallistujalle on 300 euroa. Osallistumismaksu laskutetaan kahdessa erässä ennen leiriä.
Hinta sisältää:
-matkat kotimaassa lentoasemalle
-lennot leirille
-majoituksen leiripaikalla
-ruokailut leiripaikalla
-huikean ohjelman

Kannattaa varata lisäksi taskurahaa mahdollisia ostoksia ja lentokenttäruokailuja varten.

Muuta huomioitavaa
Kaikkien kesäleirille hakevien on sitouduttava Demarinuorten ja SONKin ja leirin järjestäjän linjauksiin yhdenvertaisuudesta ja päihteidenkäytöstä.

Miten mukaan?
Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ennen ole osallistuneet kansainväliseen toimintaan SONKin tai Demarinuorten kautta. Delegaatiota valittaessa otetaan huomioon sukupuolten tasainen edustavuus.

Hakemus jätetään täyttämällä sähköinen lomake tiistaihin 16.6.2019 klo 23.59 mennessä. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille seuraavalla viikolla.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumisen voi perua vain lääkärintodistuksella. Tapahtumaan ilmoittautunut henkilö sitoutuu maksamaan osallistumiskustannukset, mikäli hän ei esitä hyväksyttävää syytä poisjäämiselle.

Mukaan leirille ei voi tulla hyväksytyksi henkilö, jolla on osallistumismaksuja rästissä Demarinuorten tai SONKin tapahtumista. Jos epäilet, että sinulla olisi rästimaksuja, ota yhteyttä Demarinuorten pääsihteeri Veera Alahuhtaan (veera.alahuhta@demarinuoret.fi) tai SONKin pääsihteeri Sini Heinoon (sini.heino@sonk.fi).

Lisätietoja YES:n kesäleiristä antavat:
Veera Alahuhta
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
+358 40 827 9779

Topi Kytölehto
topi.kytolehto@sonk.fi
045 1129299

Koko nimi *
Sama kuin passissa/henkilökortissa
Your answer
Onko sinulla Suomen passi/EU-henkilökortti? *
Passin/henkilökortin numero *
Your answer
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Allergiat, erityisruokavaliot
Your answer
Olenko ollut aiemmin Demarinuorten/SONKin kansainvälisessä toiminnassa mukana? *
Oletko SONKin vai Demarinuorten jäsen? *
Miksi juuri sinä tahdot mukaan leirille? *
Your answer
Sitoudutko osallistumaan koko ohjelmaan ja toimimaan tapahtumassa Demarinuorten ja SONKin yhdenvertaisuus- ja päihteidenkäytönlinjausten pohjalta? *
Infoa tietosuojasta *
Tapahtumaan sovelletaan Demarinuorten tapahtuma- ja vapaaehtoistoiminnan osallistujarekisterin selostetta. Selosteen voit lukea täältä: https://docs.google.com/document/d/1cq6bLt5bXRYJo0Z_YAtUmkXeBQrJqkj-MO1IX5Matn0/edit?usp=sharing Tämän lomakkeen tiedot näkevät vain kesäleiriä järjestävät Demarinuorten ja SONKin työntekijät. Osallistujan erityisruokavaliot annetaan lisäksi tiedoksi tapahtumapaikan/ruokailun järjestäjän yhteyshenkilölle ilman eriteltyjä tunnistetietoja. Erityisruokavalioita sekä muuta huomioitavaa - kohdan tiedot hävitetään pysyvästi tapahtuman jälkeen, ja Demarinuoret eivät kerää terveyteen liittyviä tietoja.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sosialidemokraattiset Nuoret ry.. Report Abuse - Terms of Service