Request edit access
KézenFogva Ballagunk Regisztrációs Nyilatkozat
Az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével nyilatkozatot teszek, hogy középiskolai ballagásom apropójából szívesen segíteném a fogyatékos fiatalokat segítő KézenFogva Alapítvány munkáját.

1, Önkéntes alapon, saját elhatározásból úgy döntöttem, hogy csatlakozom a KézenFogva Alapítvány "KézenFogva Ballagunk" című jótékonysági összefogásához.

2, Csatlakozásommal kifejezem, hogy örülnék, ha ismerőseim a ballagásom alkalmából a nekem adni kívánt ajándékok helyett vagy mellett egy-egy adománnyal fejeznék ki elismerésüket. Az adományozás lehetőségét ismerőseim figyelmébe ajánlom.

3, Kijelentem, hogy a csatlakozásom, semmilyen adománygyűjtési kötelezettséggel nem jár. Az adományok beérkezéséhez semmilyen anyagi vagy egyéb érdekem nem kötődik. Készpénzt az alapítvány nevében nem vagyok jogosult elfogadni.

4, Hozzájárulok, hogy fényképem és nevem megjelenjen a KézenFogvaBallagunk.hu honlapon, és azt az alapítvány a jótékonysági összefogás népszerűsítésekor a közösségi oldalain is bemutassa. Az alábbi e-mail címen bármikor indítványozhatom, hogy a fényképemet és nevemet az alapítvány a honlapról eltávolítsa: varadi.ildiko@kezenfogva.hu.

5, Amennyiben a nyilatkozattétel napjáig nem múltam el 18 éves, törvényes képviselőm nyilatkozattételét is segítem. Az ő telefonszámukat és e-mail címűket kizárólag a nyilatkozattétellel kapcsolatos célokra adom át az alapítvány számára.

Nevem *
Your answer
Középiskolám neve, ahonnan ballagok *
Your answer
Hányadikán lesz a ballagás az intézményben?Saját válasz *
Your answer
E-mail címem *
Your answer
Telefonszámom *
Your answer
Születési dátumom *
MM
/
DD
/
YYYY
Amennyiben még nem töltöttem be a 18. életévemet, törvényes képviselőm neve, telefonszáma és e-mail címe
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms