Request edit access
Aanmelding ROW 2018 (nieuw formulier)
Met dit formulier kan jij je opgeven voor ROW editie 2018. GEEF JIJ JE VOOR MEERDERE ONDERDELEN OP, DAN MOET JE PER ONDERDEEL DIT FORMULIER INVULLEN !!! De ROW 2018 bestaat uit 2 onderdelen: in de ochtend 1000 meter van de Kennedybrug naar ons clubgebouw en 500 meter in de middag van het Stiphoutvlot naar onze club; we mixen dan ervaren wedstrijdroeiers en minder ervaren roeiers in C4-en.

De 1000 meter is een handicap race. Je kunt in alle boottypes roeien in niet meer dan twee races per persoon. De handicaps betreffen type boot, leeftijd en geslacht. Ook onervaren ploegen kunnen aan deze race meedoen.

In de middag worden de 500 meter races in de C4-en als afvalrace geroeid, steeds 2 boten tegen elkaar. De winnaar gaat naar de volgende ronde.

Als voorbereiding op deze wedstrijden en om het roeigenot te vergroten, lijkt het ons leuk dat onervaren ploegen een ervaren MWC-er vragen om te coachen. Daarom dus ook op deze plaats een verzoek aan de ervaren roeiers zich bij ons op te geven als coach. Als een ploeg geen coach kan vinden, meldt het dan bij ons. Wij kunnen dat dan proberen te regelen.

We willen starten om 10.00 uur met de 1000 meter. Er worden broodjes geregeld tijdens de lunchpauze. Dan worden ook de ploegen voor de middag bekend gemaakt. Na afloop een prijsuitreiking en een gezellige borrel.

AANMELDEN KAN TOT 25 augustus AANSTAANDE.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je per mail terecht bij de organisatie: rowmwc@maastrichtsche.nl

Mijn mailadres:
Your answer
Mijn naam:
Your answer
Voor welk onderdeel geef ik me op
Ik geef me op als coach voor onervaren roeiers
Ik wil graag een ervaren coach voor dit evenement
Mijn leeftijd
Your answer
Mijn teamleden (voor de 1000 meter)
Your answer
Leeftijden van mijn teamleden:
Your answer
Wij roeien de 1000 meter het liefst in deze boot:
Your answer
aanvullende opmerkingen/wensen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms