Request edit access
Visita Exposició_Thyssen St. Feliu de Guixols 13/07/18
A partir del dia 10 de juny, l’Espai Carmen Thyssen es prepara per rebre les 57 obres que integren "Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff". Aquesta serà la setena exposició temporal que acull el monestir de Sant Feliu de Guíxols. "Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff. Col·lecció Carmen Thyssen" serà oberta fins el 14 d'octubre. Compta amb peces del Museu Thyssen-Bornemisza, Madrid; del Museu Carmen Thyssen Málaga i del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Els i les alumnes del Màster en Gestió Cultural teniu l’entrada gratuïta i estem convidats a una visita guiada el proper dia 13 de juliol a les 12.00h. Les places son limitades i per ordre d’inscripció fins arribar als 20. Us podeu inscriure en aquest formulari:

Email address *
...
A partir del día 10 de junio, el Espacio Carmen Thyssen se prepara para recibir las 57 obras que integran "Naturaleza en evolución. De Van Goyen a Pissarro y Sacharoff". Esta será la séptima exposición temporal que acoge el monasterio de Sant Feliu de Guíxols. "Naturaleza en evolución. De Van Goyen a Pissarro y Sacharoff. Colección Carmen Thyssen" estará abierta hasta el 14 de octubre. Cuenta con piezas del Museo Thyssen-Bornemisza, Madrid; del Museo Carmen Thyssen Málaga y del Museo Nacional de Arte de Cataluña (MNAC).

Los alumnos del Máster en Gestión Cultural tiene la entrada gratuita y estáis invitados a una visita guiada el próximo día 13 de julio a las 12.00h. Las plazas son limitadas y por orden de inscripción hasta llegar a los 20. Us podeu inscriure en aquest formulari:

Nom i Cognoms / Nombre y Apellidos *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service