Request edit access
Prijavnica za Govorničku školu 2018
Kratak pregled ključnih informacija.

Molimo, pažljivo pročitajte.

#GOVORNICKASKOLA2018

Govornička škola 2018 održat će se od 12. do 14. listopada 2018. u Crikvenici u Hotelu Vila Ružica.

Kotizacija po osobi na Govorničkoj školi 2018:

•Early bird kotizacija od 06. do 23.09.:

- 500 kn (prijevoz Zagreb-Crikvenica-Zagreb, predavanja i radionice, smještaj u polupansionu - uključen doručak i večera, certifikat o pohađanju Govorničke škole)
- 450 kn (bez prijevoza, predavanja i radionice, smještaj u polupansionu - uključen doručak i večera, certifikat o pohađanju Govorničke škole)
- 200 kn (bez prijevoza, bez smještaja, predavanja i radionice, certifikat o pohađanju Govorničke škole)

•Standardna kotizacija od 24. do 30.09.:

- 600 kn (prijevoz Zagreb-Crikvenica-Zagreb, predavanja i radionice, smještaj u polupansionu - uključen doručak i večera, certifikat o pohađanju Govorničke škole)
- 550 kn (bez prijevoza, predavanja i radionice, smještaj u polupansionu - uključen doručak i večera, certifikat o pohađanju Govorničke škole)
- 300 kn (bez prijevoza, bez smještaja, predavanja i radionice, certifikat o pohađanju Govorničke škole)


Svaki kandidat koji prođe selekcijski proces bit će obaviješten putem e-maila te će biti upućen u sve tehničke detalje.*

Svaki sudionik koji prođe trodnevnu edukaciju steći će certifikat o uspješno položenoj Govorničkoj školi, koji može priložiti u CV.


*Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018., obvezni smo osigurati suglasnost za upotrebu vaše elektroničke pošte i osobnih podataka u svrhu informiranja, odnosno obavještavanja o statusu prijave na Govorničku školu te svim informacijama vezanim uz projekt. Vaše osobne podatke (ime i prezime, e-mail, datum rođenja, broj mobitela, fakultet) koristit ćemo isključivo za slanje informacija o našim aktivnostima.

Suglasan/na sam da moje osobne podatke koje ću navesti u ovom prijavnom obrascu koristite isključivo za potrebe Govorničke škole? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms