Request edit access
SUOJATIEPÄIVYSTYS 2019 KERAVALLA
Vuosittain satoja lapsia loukkaantuu ja keskimäärin 15 lasta kuolee liikenteessä. Valtaosa lasten onnettomuuksista tapahtuu tietä ylitettäessä. MLL Keravan paikallisyhdistys on jälleen koulujen alkamisen yhteydessä mukana tempauksessa, jonka järjestävät MLL:n Uudenmaan piiri.

Vapaaehtoiset ovat aamuisin heijastinliivit yllään turvaamassa kadun ylitystä Keravan alakoulujen läheisyydessä. Tarkoituksena on kiinnittää autoilijoiden huomio ja varmistaa turvallinen kadun ylitys tarvittaessa vaikka saattamalla.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Keravan paikallisyhdistys organisoi Keravalla suojatiepäivystyksen 8.8.-16.8.2019

Vapaaehtoiset päivystävät aamuisin ensimmäisen kouluviikon ajan keravalaisten alakoulujen (Ali-Kerava, Kaleva, Keskuskoulu, Kilta, Kurkela, Lapila ja Savio) lähellä olevilla suojateillä. Osallistuminen kampanjaan vie noin puoli tuntia yhtenä tai useampana arkiaamuna ja vastineeksi päivystyksestä saa hyvän mielen.

Jos haluat ilmottautua suojatiepäivystäjäksi, täytä alla oleva lomake. Kiitos!
Nimi *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
VALITSE KOULU *
Valitse listasta koulu, jonka suojatien vieressä päivystät.
Required
VALITSE PÄIVYSTYSPÄIVÄ *
Valitse listasta sinulle sopiva päivystyspäivä / päivystyspäivät. Päivystys sijoittuu aamuun kello kahdeksan ja kymmenen välille. Tarkemmat päivystysajat ja -paikat ilmoitetaan päivystäjille sähköpostilla myöhemmin.
Required
Terveisiä MLL:n Keravan paikallisyhdistykselle tai toiveita koskien suojatiepäivystystä.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service