Request edit access
Folkets Pris - SRF Kuben - NB! Du kan kun stemme 1 gang pr. kandidat men kan stemme på flere forskjellige kandidater.
Se alle kandidatene og stem på din favoritt!
Email address *
FLY AS
Oppgave:
Bilbransjen er en tradisjonell bransje med fokus på produkter og fag. Det er også en bransje som lever av tillit og relasjoner. Autosalg har mange faste kunder som kommer igjen og igjen. De ville bygge videre på dette, samt lokke til seg flere kunder ved å vise personlighet og bruke humor.
Bakgrunn for løsningen:
De fleste kan se for seg hverdagen på et bilverksted. Vi ønsket å overraske - og få folk til å bli nysgjerrige på Autosalg. Skitne bilmekanikere ble til klossete og sjarmerende dansere på dekkhotellet, vi laget en funky dekkballett.
FLY AS - Dekkballett
AlfGundersen
Oppgave:
I forb. med Sykkel-VM ønsket Fløyen å skape en egen attraksjon og et blikkfang som kunne sees helt fra sentrum. Tematikken skulle være relevant for byen og Fløyen. Videomapping skaper effekt ved at videoen interagerer med veggen i bygget. Filmen går i rolige vekslinger men er speedet opp i vedlegget.
Bakgrunn for løsningen:
Vi laget en fysisk minimodell av bygget i plexiglass, monterte vannrenne på baksiden og plasserte i et akvarium. Vha eget system med ledninger og sprøyter fikk vi vann og farge til å renne ut av vinduene i en poetisk veksling med høstløv som faller og solnedgang over byen. Laget med Hasselblad 10k.
AlfGundersen - Videomapping Fløyen
Overhaus
Oppgave:
Januar 2017 strandet en gåsenebbhval på Sotra. Den var utsultet fordi mage og tarm var tilstoppet av 30 plastposer og plastflak. Oppgaven var å skape en utstilling som viser frem plasten fra magen, retter fokuset på plastproblemet i havet og skaper engasjement rundt problematikken.
Bakgrunn for løsningen:
Det visuelle uttrykket gjenspeiler essensen i tematikken: plast i vann. Plasten framstår organisk og vakker, og kan forveksles med tang, men hører ikke hjemme. Utstillingen er bygget opp tematisk, og statistikk er visualisert ved bruk av materialer, for å gjøre det hele mer ekte og håndgripelig.
Overhaus - Plasthvalen
Oktan Bergen
Oppgave:
Vi skulle hjelpe Sykkel-VM i Bergen til å bli tidenes største folkefest! Det skulle vi gjøre ved å utvikle logo og visuell identitet for arrangementet og lage et slagord som skulle få alle med på folkefesten.
Bakgrunn for løsningen:
Sykkel-VM er en av verdens største sportsbegivenheter og den største i Norge siden OL på Lillehammer. "Race To Celebrate" var slagordet som oppfordret alle til å være med på folkefesten og feire store idrettsprestasjoner i storslått, vestlandsk natur og i byen som vi er så stolte av!
Oktan Bergen - Race To Celebrate
Mana Communication
Oppgave:
Hovedoppgaven var å synliggjøre kvaliteten Det Gode Selskap leverer innenfor bryllupssegmentet, samt bredden i tilbudet. Dette for å øke omsetningen innenfor et stort og viktig marked.
Bakgrunn for løsningen:
En kampanje sammen med kvalitets- samarbeidspartnere med et bryllup som premie, ville skape stort engasjement. Ved å invitere finalister til VIP- arrangement og trekning, i bryllupspyntet lokale og med 3- retters meny, ville kvaliteten og tilbud oppleves og følelsen rundt bryllupsønsket forsterkes.
Mana Communication - Vinn et drømmebryllup
Cure AS
Oppgave:
European Junior Diving Championships ble arrangert i AdO Arena i sommer 2017. Vi fikk i oppgave å gå løs på visuell identitet og konseptutvikling for europamesterskapet. Vi sto for konsept, logo, trykksaker, nettside og markedsføring. Målgruppen var både yngre deltakere, trenere, presse, sponsorer og ikke minst sportsinteresserte.
Bakgrunn for løsningen:
Identiteten er bygget rundt logosymbolet. Inspirasjonen til symbolet er hentet fra det særegne stupebrettet i AdO Arena og de 5 ulike konkurransegrenene (1m, 3m, 5m, 7.5 og 10m). Linjene i profilen viser dynamikk og presisjon. Profilen er elegant, kreativ og presis som speiler idretten.
Cure AS - Diving for success
Reklamekollektivet
Oppgave:
Utvikle en ny visuell identitet for Sportsklubben Brann. Brann trengte en moderne og funksjonell identitet til bruk i alle klubbens kanaler og følelsesspekter, og mot alle målgrupper. På ønskelisten: bedre appell hos barnefamilier og fokus på kampopplevelsen.
Bakgrunn for løsningen:
En identitet inspirert av fotballen, historien, menneskene, lidenskapen og fotballfest. Et skalerbart designsystem som gjenspeiler klubbens verdier og stemningen på Stadion. Resultat: bla. 31 % økning av interesse hos barnefamilier og
38 % økning i salg av partoutkort til barn.
Reklamekollektivet - Ny visuell identitet for Brann
Oktan Bergen / Keyteq
Oppgave:
Skyss ungdomsbillett er for ungdom mellom 16 og 21 år og koster kun 365,- per måned. Det mange ikke vet er at billetten kan brukes i hele Hordaland, og dermed kan være kilde til mye gratis moro for en målgruppe som generelt har lite penger.
Bakgrunn for løsningen:
Vi sendte populære Kjartan Lauritzen (3.6.17) og Piateed (19.8.17) Hordaland rundt for å teste ungdomsbilletten. Et kamerateam dokumenterte alt de opplevde gjennom en dags reise. Filmene ble vist på skjermer på buss/bane/holdeplasser, og på Facebook hvor de oppnådde svært gode resultater.
Oktan Bergen / Keyteq - Ungdomsbillett: Hordaland rundt med Piateed
ANTI Bergen
Oppgave:
Som en del av lanseringen av et nytt internasjonalt knutepunkt for media og teknologiinnovasjon, ble en interaktiv medieinstallasjon laget. Som merkevareinstallasjon er det en mediepersonlighet definert av den verden den lever i og samspillet mellom mennesker - det digitale, fysiske og metafysiske
Bakgrunn for løsningen:
En interaktiv installasjon som en fysisk refleksjon av daglige nyheter. Ved hjelp av kognitiv databehandling, er installasjonen mellommann mellom mennesker i rommet og innhold gjennom sosiale medier. Hvordan nyheter mottas online endrer installasjonens utseende, oppførsel & personlighet.
ANTI Bergen - Eiris
Submit
reCAPTCHA
This form was created inside of Funbit Consulting AS. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms