Request edit access
Online škola fizike: Prijavnica
Online škola fizike održavati će se od 12. novembra do 16. januara preko Google Classroom platforme sa po dva predavanja sedmično.

Krajnji rok za prijavu i uplatu za kamp je 10. novembar 2020. u 23:59. Molimo Vas da vodite računa o ovom roku, kako bismo na vrijeme stigli formirati grupe i isplanirati aktivnosti, te kako biste na vrijeme dobili pristup materijalima za predavanja - pristup Google Classroom platformi ćete dobiti tek nakon što izvršite uplatu.

Za sve učenike savjetujemo da imaju vlastiti e-mail i da se na Školu prijavljuju sa tog e-maila. Ukoliko se prijavljujete sa e-maila roditelja, prijatelja i sl, molimo vas da u napomenama/komentarima svoje prijave to napišete ili nam naknadno javite svoj mail putem kojeg vas možemo dodati u grupe!

Za sva pitanja ili nejasnoće molimo Vas da nam se obratite na email adresu bih.fizika@gmail.com ili Facebook stranicu Društva fizičara u FBiH, a u međuvremenu Vas molimo da periodično provjeravate Vaš email za eventualne dodatne informacije koje ćemo vam slati.
Email address *
Lični podaci i izbor grupe
Ime i prezime *
Grad / Mjesto *
Škola *
Razred (u kojem ste trenutno) *
Grupa koju želite slušati (primarna tj. vama važnija grupa) *
Dodatna grupa koju želite slušati (sekundarna) *
Iznos i način plaćanja kootizacije
Svi učenici su dužni uplatiti 40 KM na račun Društva fizičara u FBiH: 1610000023170013 (Raiffeisen bank) sa svrhom uplate: "Online škola fizike, ime i prezime", radi pokrivanja troškova predavanja, testova, ispravaka testova.
Kako ste saznali za održavanje kampa? *
Required
Prijedozi, komentari, sugestije
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy