Request edit access
Chestionar de consultare a locuitorilor din zona rezidențială Bucureștii Noi
Dragi vecini,

Membrii Grupului de Inițiativă Civică (GIC) Bucureștii Noi consideră că în zona Bazilescu sunt cel puțin două clădiri cu potențial pentru activități culturale, educative, comunitare și de divertisment care trebuie redate comunității locale: Teatrul de vară din Parcul Bazilescu și fosta clădire a Teatrului Masca.

Pentru că Primăria Municipiului București se pregătește să preia Teatrul de vară din Parcul Bazilescu de la Ministerul Culturii și a anunțat că va organiza o consultare publică pe această temă, GIC Bucureștii Noi dorește să afle ce funcțiuni doriți să îndeplinescă Teatrul de Vară, după restaurare. Anticipând același proces, vrem să vă consultăm și asupra funcțiunilor pe care să le aibă fostul cinematograf și casă de cultură „Înfrățirea între popoare”, ulterior sediul Teatrului Masca.

Răspunsurile la chestionarul de față ne vor ajuta să aducem în fața Primăriei Generale și a Primăriei de sector nevoile și dorințele noastre, ca locuitori ai cartierului, în legătură cu aceste două clădiri.

Vă mulțumim!
Grupul de Inițiativă Civică Bucureștii Noi

În cadrul GIC Bucureștii Noi, ne dorim creşterea calităţii vieții locuitorilor din zona Bucureștii Noi prin participarea activă şi constructivă a cetățenilor la luarea deciziilor care privesc comunitatea.

Dacă doriți să aflați mai multe despre GIC Bucureștii Noi, ne găsiți pe Facebook, Cartierul Bucureștii Noi, https://www.facebook.com/BucurestiiNoi/ sau pe http://www.bucurestiinoi.city/

Email address *
Teatrul de vară din Parcul Bazilescu și fostul Teatru Masca
1. Ce fel de activități doriți să se desfășoare în cele două clădiri după restaurare? *
Your answer
2. Ce alte probleme importante considerați că sunt în cartier? *
Your answer
3. În ce zonă locuiți? *
Captionless Image
Required
Dacă vreți să vă informăm regulat asupra activităților grupului, vă rugăm să ne lăsați numele dvs. și o adresă de email la care vă putem trimite informații.
Dacă doriți să deveniți parte din grup sau să intrați în legătură cu noi, vă așteptăm cu drag mesajele la bucurestiinoicartierul@gmail.com
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service