Request edit access
Bestuursverkiezingen Jong Groen Eeklo
Welkom op de pagina voor de bestuursverkiezingen van JG Eeklo! Hier kun je jezelf kandidaat stellen voor één of meerdere functies of iemand anders nomineren!

Voorzitter: Stuurt de groep aan, organiseert bestuursvergaderingen (1x/maand) en ledenvergaderingen (1x/2 maanden), volgt actiepunten op, onderhoud netwerken met andere organisaties en partners, houdt toezicht op de rekeningen. Zetelt in de jeugdraad.

Ondervoorzitter: Werkt samen met de voorzitter aan bovenstaand takenpakket. Ondersteunt waar nodig. Zetelt in de jeugdraad.

Secretaris: Je maakt de verslagen op, houdt de actiepunten bij zodat de voorzitter achter iedereen zijn veren kan zitten, etc.

Penningmeester: Financieel verantwoordelijke. Jij houdt de boekhouding bij en zorgt ervoor dat iedereen zijn centjes op tijd krijgt. Maar eigenlijk zorg je er vooral voor dat we financieel gezond blijven.

Opgelet: je kunt enkel een functie opnemen indien je ook lid bent van Jong Groen. Nog geen lid? Maak je dan snel lid via: https://www.jonggroen.be/ik_word_lid

Email address *
Voornaam + naam *
Your answer
GSM-nummer
Your answer
Ben je kandidaat voor het bestuur? *
Zoja, voor welke functies?
Motivatie (je mag deze nog mondeling toelichten op de verkiezingen)
Your answer
Wens je iemand te nomineren voor een functie? Zo ja: wie en voor welke functie(s)?
Your answer
Contactgegevens van deze persoon? (Tel, mail, ...)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service