Request edit access
Regisztrációs lap Örömfestés együtt - összművészeti alkotónap
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Örömfestés együtt - összművészeti alkotónap- a Cigányság Nemzetközi Világnapja alkalmából
A Gandhi Gimnázium Közhasznú Nonprofit Kft., mint a Nemzetiségi-Roma Módszertani, Oktatási és Kulturális Központ (NeRok) fenntartója sok szeretettel meghívja Önt az ország több pontján megrendezésre kerülő Örömfestés együtt - összművészeti alkotónap elnevezésű szabadtéri programra.

A rendezvényt április 8., a Cigányság Nemzetközi Világnapjának 50. évfordulója tiszteletére hirdetjük meg. Célunk  a cigány/roma kultúra, művészet sokszínűségének bemutatása, szépségének, egyediségének megismertetése a közös, felszabadult alkotáson, kötetlen beszélgetéseken keresztül.
Egymás kulturális örökségének megismerése segíti az elfogadást és a művészeten keresztül egymás gondolkodásmódjának megértését.

A rendezvényünk középpontjában a képzőművészet áll. A programra látogatók az egyéb irodalmi és zenei programok mellett közös örömfestésen vehetnek részt.

Időpont: 2021. június 11. (péntek) 13.00 - 18.00 óráig (A rendezvényt az aktuális járványügyi szabályok figyelembevételével fogjuk megrendezni.)

Helyszíneink: Salgótarján, Kiskőrös, Pécs  (helyszínek pontosítása későbbi időpontban).
Mindhárom helyszínen, elismert festőművészek segítségével alkothatnak és ismerkedhetnek az egyedi, egyéni művészeti technikákkal az érdeklődők.

Salgótarjánon Balogh Tibor grafikus, festőművész, Hájas Zoltán festőművész, Vári Zsolt (Fényhozó) festőművész, Kiskőrösön Kunhegyesi Ferenc grafikus és festőművész, Pécsen Ráczné Kalányos Gyöngyi grafikus és festő, a modern naiv művészet képviselője és Farkas Noémi grafikus enged bepillantást nyerni az alkotás folyamatába és ad segítséget az örömfestés során.

Tervezett program, helyszínenként:

13.00-13.20 Program megnyitása
14.15 - 18.00 Szabad festés, alkotás, kulturális programok (irodalom, zene)
13.00-18.00 Fotókiállítás a Gandhi Fotóklub munkáiból
17.40-18.00 Program zárása, értékelése

A rendezvényt online, élőben is közvetítjük a NeRok közösségi média oldalán, így az érdeklődők akár otthonról, online is tudnak csatlakozni a közös alkotáshoz!

Az alkotás eszközeit, alapanyagait a regisztrálók számára biztosítjuk.

Minden művészet és kultúra kedvelőnek ajánljuk rendezvényünket, aki kíváncsi a cigány/roma kultúra sokszínűségére, a képzőművészetének egyedi látásmódjára és technikáira.
 
Sok szeretettel várunk mindenkit - jöjjön el, alkossunk, tisztelegjünk együtt.

Név: *
Telefonszám: *
E-mail cím: *
Mely településen szeretne részt venni a rendezvényen? *
Elfogadom, hogy regisztrációval összefüggően a Gandhi Gimnázium Közhasznú Nonprofit Kft.  az adataimat kezeli. *
A jelentkező, elfogadja, hogy a rendezvény ideje alatt a róla készült kép- és/vagy videofelvételek készülhetnek, valamint hozzájárulását adja, hogy a Gandhi Gimnázium Intézményrendszer munkája során felhasználhassa, valamint nyilvánosságra hozhassa. *
Megjegyzés:
Bővebb információ: Laczi Alexandra szakmai asszisztens Tel.:+36 20 274 2824; szakmaititkar@gandhikft.hu
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gandhi Gimnázium KHNP Kft. Report Abuse