Request edit access
iDebate - Dezbatere pe tema cetățeniei active

Prin proiectul iDebate se urmărește promovarea valorilor europene, această ediție fiind dedicată valorii și conceptului de cetățenie activă. Proiectul se adresează liceenilor clujeni și se va desfășura în 25 noiembrie - 9 decembrie 2017, fiind format din două părți:

1. Training și formare - sesiune desfășurată în 25 noiembrie. Liceenii vor învăța să dezbată de la specialiști ai Asociației Române pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică din România. Vor face, de asemenea, și mici simulări și exerciții pentru a se „încălzi” pentru concursul de debate ce va urma.

2. Dezbaterea propriu-zisă - se va desfășura în data de 9 decembrie și va consta în scurte runde de debate, ale căror teme vor gravita în jurul caracteristicilor cetățeniei active.

La finalul dezbaterilor, va exista o ceremonie de premiere, unde cele mai bune 2 echipe vor fi răsplătite pentru munca și eforturile lor. De menționat faptul că toți liceenii participanți vor pleca acasă nu numai cu diverse materiale și diplomă de participare, ci și cu o serie de cunoștințe valoroase, pe care le vor putea folosi oricând, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Hai să ne cunoaștem! O să învățăm împreună să dezbatem și să fim cetățeni activi și responsabili!

Deadline înscrieri: 20 noiembrie 2017

Email address *
"The job of a citizen is to keep his mouth open." Gunter Grass
Nume și prenume *
Your answer
Vârstă *
Your answer
Liceul la care studiezi *
Your answer
În ce clasă ești? *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Cum te înscrii? *
Dacă te-ai înscris cu echipa, scrie mai jos numele celor 2 colegi ai tăi cu care vei forma o echipă.
Your answer
Îți place să te implici în dezbateri? *
Consideri că ești un cetățean activ? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce? *
Your answer
Dacă încă nu ai împlinit 18 ani, vei împlini în curând. Unii consideră participarea la vot ca fiind esența democrației și unul dintre drepturile fundamentale, alții ca fiind o obligație ce trebuie onorată, iar alții ca ceva neimportant și nesemnificativ. Tu, după vârsta de 18 ani, ai merge la vot? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms