Request edit access
Bike Run Rest Yoga, 6-9 iulie, Magura
Bike Run Rest Yoga, 6-9 iulie, la Magura.
Este un retreat de 3 nopti, 4 zile in care aducem impreuna dinamismul (mountain biking, alergare montana usoara sau trekking) si odihna&contemplare (yoga, meditatie, mindfulness). Toate sustinute intr-un cadru de pace, spatiu si oxigen imbogatit de munte, in satul Magura, pensiunea Mosorel..

Program preliminar :
sesiuni de yoga in natura dimineata si seara, o zi de mountain biking sau alergare montana usoara sau drumetie, o zi de odihna si reset, socializare, mindfulness si foc de tabara la poalele Pietrei Craiului.

Cost : 711 lei
Contine: 3 nopti cazare, 6 mese vegetariene, toate activitatile mentionate mai sus, bicicletele, traseu cu ghid si asistenta tehnica pentru bikers/alternativ pentru cei care vor alergare.
Transport: in masinile personale, ne vom organiza pentru a eficientiza costul de deplasare, ca in toate zen campurile.

Inscrierea se face prin completarea formularului de mai jos, iar securizarea locului prin achitarea avansului nereturnabill de 100 lei sau a sumei integrale (711 lei) in contul RO88BRDE426SV47797814260, titular Hudita Ioana Raluca.

Pe langa yoga, aleg sa: *
Nume si prenume *
Your answer
e-mail *
Your answer
numar de telefon *
Your answer
Accidentari si probleme de sanatate (aceste informatii sunt confidentiale)
Your answer
Numele si numarul de telefon al unei persoane pe care sa o putem contacta in caz de urgenta
Your answer
Transport (alege o optiune)
Disclaimer: Noi, organizatorii, promitem sa cream o experienta frumoasa pentru voi, participantii, insa fiecare dintre voi isi asuma raspunderea pentru sanatatea sa participand la aceasta tabara. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service