Request edit access
Ефектот на COVID-19 на животот и работата на уметниците и културните работници
ЈАДРО ја подготви следнава анкета која има за цел да собере податоци и овозможи увид во штетата која ја трпат уметниците и културните рабоници на територијата на Република Северна Македонија од периодот на воведување на мерките за спречување на ширење на вирусот COVID-19. Анкетата е превземена од истражувањето кое го спроведе Независната културна сцена на Србија (НКСС) на територијата на Република Србија, а превземена од Culture Venture и Toni Attarda (www.cultureventure.org) и адаптирана во согласност со Creative Commons лиценцата.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Дали сте професионален уметник, културен работник, или на некој друг начин остварувате приход од вашиот ангажман во уметноста и културата (хонорарно/полно работно време)? Одберете една опција) *
Кој е статусот на вашата деловна активност? *
Required
Дали сте член/ка на едно од репрезентативните и еснафски здруженија или асоцијации од областа на културата? (наведи во полето) *
Дали здружението или асоцијацијата на која ѝ припаѓате е член/ка на Јадро? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy