Request edit access
Natflyvning med drone
Udvid dit dronekørekort til natflyvning

Droner er blevet er meget anvendt værktøj, som giver vores læsere nye, overraskende og spændende perspektiver på historierne i både fotos og video.
Vi har efterhånden en god snes dronepiloter i Jysk Fynske Medier, som er certificerede til at flyve i byerne, men ingen har lov til at flyve der efter solnedgang.
Derfor tilbyder vi nu Jysk Fynske Mediers certificerede dronepiloter et kursus, der giver dem lov til at flyve om natten.

Kurset gennemføres i samarbejde med tidl. luftfartsinspektør Niels Erik Høiberg fra Airborne Consult som underviser og finder sted nær Silkeborg mandag eller tirsdag den 5. - 6. marts 2018 afhængigt af vejret.
Det starter kl 14 og indeholder en teori-del hvor der undervises i regler for natflyvning og de særlige udfordringer, der er. Desuden gennemgås de seneste regler for droneflyvning i by og på land efter den nye bekendtgørelse, som gælder fra 1. januar 2018.
Efter mørkets frembrud øves praktisk flyvning og kurset afsluttes med en prøve med ekstern kontrollant. Kurset forventes afsluttet omkring kl 22.

Efter bestået prøve kan kursisterne lovligt flyve med droner i bymæssig bebyggelse mellem solnedgang og solopgang.

Vi skal være mindst fem og højst otte deltagere.
Inden kurset skal hver deltager have fløjet mindst tre timer med drone mellem solnedgang og solopgang udenfor bymæssig bebyggelse.
Kurset afregnes med to efteruddannelsesdage. Den ene dag bruges til øvelser hjemme, mens den anden dag er selve kurset med prøve.
Email address *
Droneflyvning i bymæssig bebyggelse mellem solnedgang og -opgang kræver et særligt kursus, som nu tilbydes de certificerede dronepiloter i Jysk Fynske Medier
Jeg deltager *
Navn *
Your answer
Titel
Your answer
Mobil
Your answer
Redaktion *
Your answer
Lokalt mediehus *
fx JV/Fyens/Stiften/Viborg/Lemvig/JM
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service