Request edit access
Pósa-táboros adatlap
Kedves egykori Pósa-táboros!

Örömünkre szolgál, hogy sikerült ismét kapcsolatba lépnünk Veled! Köszönjük, hogy időt szánsz ennek a kérdőívnek a kitöltésére.

A neveden kívül egyetlen kérdésre sem kötelező válaszolni. Minden megadott adatot, információt örömmel veszünk és bizalmasan kezelünk. Ha kevés adatot szeretnél csak megadni, annak is nagyon örülünk, akkor is töltsd ki a kérdőívet.
Az adatokat senkinek nem adjuk át, kivéve az utolsó két kérdésre adott válaszodat (részletek a kérdéseknél).

A megadott információkat a következő két célra szeretnénk használni.
  •  Egyrészt tudni szeretnénk, hogy az egykori táborosokkal mi történt az utolsó táboruk óta, milyen egyetem(ek)re jártak, hol dolgoztak, dolgoznak, mit értek el eddig az életben.
  • Másrészt a kérdőív végén két olyan kérdés is van, ami A Gondolkodás Öröme Alapítvány honlapján (Öregdiákjaink) való megjelenéssel kapcsolatos. Ebben is számítunk a segítségedre.

Az információkat előre is köszönjük.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Alapadatok
Név *
Email
Telefonszám
Lakóhely
város, ország (ez utóbbi akkor, ha nem Magyarország)
Mikor jártál táborba? Tábori csoportod neve.
A táboraid hozzávetőleges időpontjai is segítenek a tájékozódásban, a tábori csoportok nevei sokáig egy, két, esetleg három betűből álltak. Ha sem időpont, sem tábornév nem jutna eszedbe, az is segítség, ha pár táboros társadat nevezed meg.

A korábbi táborok listája itt elérhető: https://agondolkodasorome.hu/kik-vagyunk/oregdiakjaink/
Végzettség
Középiskola
Ha több helyre is jártál, akkor a számodra legfontosabbat írd be. (Településsel együtt, ha az iskola nevéből ez nem egyértelmű.)
Egyetem
Fokozat
Szak
Munkahely
Jelenlegi munkahely
Jelenlegi munkakör, beosztás
Kiegészítés
További végzettségek, korábbi munkahelyek felsorolása
Rólunk mondták
A honlapon a Rólunk mondták rovatban szívesen megjelenítjük a táborral kapcsolatos gondolataidat. Mit jelentett akkor a tábor, mit jelent most. Milyen hatása volt az életedre, milyen emlékeket őrzöl.
Arcképcsarnok *
Egykori diákjaink szerepelnek a honlapunkon (https://agondolkodasorome.hu/kik-vagyunk/oregdiakjaink/).  
Egyéb közlendők
Bármilyen egyéb információ, ami a fenti kategóriák egyikébe sem fért be, de fontosnak, érdemesnek tartod, hogy eljusson Lajoshoz vagy hozzánk.
Hírlevél *
A Gondolkodás Öröme Alapítvány tervbe vette, hogy évi 2-3 körlevélben tájékoztatja az érdeklődőket a tevékenységéről. Felvegyünk Téged is a címzettek listájára? (Ez akkor lehetséges, ha fent megadtad az emailcímedet.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy