Request edit access
Pósa-táboros adatlap
Kedves egykori Pósa-táboros!

Örömünkre szolgál, hogy sikerült ismét kapcsolatba lépnünk Veled! Köszönjük, hogy időt szánsz ennek a kérdőívnek a kitöltésére.

A neveden kívül egyetlen kérdésre sem kötelező válaszolni. Minden megadott adatot, információt örömmel veszünk és bizalmasan kezelünk. Ha kevés adatot szeretnél csak megadni, annak is nagyon örülünk, akkor is töltsd ki a kérdőívet.
Az adatokat senkinek nem adjuk át, kivéve az utolsó két kérdésre adott válaszodat (részletek a kérdéseknél).

A megadott információkat a következő két célra szeretnénk használni.
* Egyrészt tudni szeretnénk, hogy az egykori táborosokkal mi történt az utolsó táboruk óta, milyen egyetem(ek)re jártak, hol dolgoztak, dolgoznak, mit értek el eddig az életben.
* Másrészt a kérdőív végén két olyan kérdés is van, ami A Gondolkodás Öröme Alapítvány honlapján (agondolkodasorome.hu) való megjelenéssel kapcsolatos. Ebben is számítunk a segítségedre.

Ezen a formon keresztül nem lehet képet feltölteni. Lajos azonban nagyon örülne, ha fényképek is társulnának az információhoz, optimális esetben egy mostani kép és egy a táboros időkből. Ha küldenél fotót, akkor a juhasz.peter@renyi.mta.hu címre küldd.

Az információkat előre is köszönjük.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Alapadatok
Név *
Email
Telefonszám
Lakóhely
város, ország (ez utóbbi akkor, ha nem Magyarország)
Mikor jártál táborba? Tábori csoportod neve.
A táboraid hozzávetőleges időpontjai is segítenek a tájékozódásban, a tábori csoportok nevei sokáig egy, két, esetleg három betűből álltak. Ha sem időpont, sem tábornév nem jutna eszedbe, az is segítség, ha pár táboros társadat nevezed meg.
Végzettség
Középiskola
Ha több helyre is jártál, akkor a számodra legfontosabbat írd be. (Településsel együtt, ha az iskola nevéből ez nem egyértelmű.)
Egyetem
Fokozat
Szak
További végzettségek
Egyetem
Fokozat
Szak
Egyetem
Fokozat
Szak
Munkahely
Jelenlegi munkahely
Jelenlegi munkakör, beosztás
Korábbi munkahelyek
Korábbi munkahely
Korábbi munkakör, beosztás
Korábbi munkahely
Korábbi munkakör, beosztás
Hozzájárulás az alapítvány honlapjához
Az alábbi két kérdésre adott válaszaidat felhasználnánk A Gondolkodás Öröme Alapítvány honlapján. Tehát csak olyasmit írj, amire engedélyt adsz, hogy megjelenjen az oldalon a neved mellett.
Rólunk mondták
A honlapon a Rólunk mondták rovatban szívesen megjelenítjük a táborral kapcsolatos gondolataidat. Mit jelentett akkor a tábor, mit jelent most. Milyen hatása volt az életedre, milyen emlékeket őrzöl.
Arcképcsarnok
Egykori diákjainkat szívesen bemutatjuk pár szóban a honlapon.Ha engedélyt adsz, hogy a neved megjelenjen nálunk, akkor írd le, hogy egész pontosan mit írhatunk mellé, például szerepeltessük-e más adatodat.
Egyéb
Egyéb közlendők
Bármilyen egyéb információ, ami a fenti kategóriák egyikébe sem fért be, de fontosnak, érdemesnek tartod, hogy eljusson Lajoshoz vagy hozzánk.
Hírlevél
A Gondolkodás Öröme Alapítvány tervbe vette, hogy évi 2-3 körlevélben tájékoztatja az érdeklődőket a tevékenységéről. Felvegyünk Téged is a címzettek listájára? (Ez akkor lehetséges, ha fent megadtad az emailcímedet.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy