Request edit access
Включете се в Международната седмица на възстановителното правосъдие 2018
Уважаеми приятели и съмишленици, пред старта сме на международната седмица за възстановително правосъдие. Каним всяка личност, инициативна група или организация да се присъедини към тази седмица и така заедно да подкрепим максимален брой места, организации и общности, в които се проблематизира възстановяването на справедливостта и укрепване на отношенията между индивиди, групи и и бощности.

За целта, създадохме форма, в която може да опишете вашата идея за отбелязване на международната седмица на възстановителното правосъдие, от какво имате нужда, за да се реализира и контактно лице, с което да държим връзка.
Блогът за възстановително правосъдие може да ви подкрепи с информационни материали, лично или виртуално участие на някой от авторитге в блога за дискусии и обсъждания, предоставяне на информация за Европейският форум за възстановително правосъдие и Възстановителните практики в България, видеоматериали, информация за литература на български език.

Нека заедно направим повече за възстановителното правосъдие - вдъхновяваващата иновация!
Попълнените във формата данни се ползват само за целите на кампанията в Международната седмица на възстановителното правосъдие 2018

Блогът за възстановително правосъдие в България ще публикува имената на присъединилите се към кампанията, градовете и описание на конкретните инициативи. Заедно ще съставим Календарът на Международната седмица на възстановителното правосъдие в България, 2018 - заедно ще я проведем.

Email address *
Ресурси, то които се нуждаете за нейната реализация
Лице за контакт с инициативната група / организация
Your answer
Име на организацията / иницативната група / инициатор *
Няма ограничения в това дали организация, инициативна група или само една личност иска да проведе инициатива по време на международната седмица на възстановителното правосъдие. Ще се опитаме всички заедно да направим кампанията и да покрием повече теми.
Your answer
Контекст, в който ще реализирате инициативата *
Required
Конкретни данни за инициативата *
Моля, посочете тези данни, които в момента може да дадете. Даваме си сметка, че организацията на събитие отнема време и е процес, в който могат да настъпят изменения. Данните, които са важни за публикуване и подпомагане в инфорирането за вашата инициатива са: 1) Дата / ден; 2) Място/ Град/ Квартал или село; 3) Час, 4) Друго каквото прецените, че е важно да се публикува
Your answer
Кратко описание на вашата идея за отбелязване на седмицата на възстановителното правосъдие 2018
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service