Inscripció al DMJ 2019
El DMJ ja arriba a la 8a edició! Si tens un grup de música, fins a 29 anys i relació amb Gràcia... Aquí t'esperem!! INSCRIPCIONS OBERTES fins al 31 d'octubre del 2019!
Què és el DMJ?
El Districte Musical Jove (DMJ) és un programa de treball conjunt entre els equips de dinamització del Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia. Aquest projecte de col·laboració mútua te com objectiu potenciar i fomentar la consolidació de grups musicals joves i coordinar el cens de bandes del barri per tal de ampliar els recursos existents i dinamitzar la vida cultural del territori. Per aconseguir-ho, el programa DMJ agafa forma de concurs amb premis de recolzament a l’activitat musical, punt de trobada entre bandes i espais musicals i disc i catàleg de difusió conjunta.
Quins premis hi ha?
Els tres grups que arribin al concert final rebran diferents premis de suport a la seva activitat musical en forma de material musical, concerts remunerats a sales d’equipaments de Barcelona, 8 hores gratuïtes de buc d’assaig, gravació d’una cançó en estudi i també formacions de sonorització i producció de directe i posada en escena amb un/a professional.
Més sobre l’edició 2019
Les dates d’enguany seran:

1a semifinal el divendres 15 de novembre al Coll.
2a semifinal el dissabte 16 de novembre a La Sedeta.
Concert final el divendres 29 de novembre a La Fontana.

CONSULTA LES BASES lafontana.org/DMJ
Vols participar-hi? OMPLE AQUEST FORMULARI!
Un cop tancades les inscripcions el 31 d'octubre, valorarem les propostes rebudes i comunicarem la participació o no a l'edició del DMJ 2018 al llarg de la primera setmana de novembre del 2019.
Nom de la banda *
Nom i Cognoms de la persona representant de la banda *
DNI de la persona representant de la banda *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Quantes persones integreu la banda? Numèric. *
Qui sou les persones que integreu la banda? Especifiqueu noms de les persones membres i els instruments que toca cadascú. *
Qui sou? Expliqueu-nos la vostra biografia i també la relació amb el Districte de Gràcia! Per exemple: A quin buc assageu, d'on sou, estudieu... *
Necessitem escoltar-vos!
Teniu alguna gravació en vídeo o àudio? Pàgina web? Xarxes socials? No cal que sigui de gran qualitat però sí la suficient perquè s'entengui! Ens podeu passar l'enllaç o també pujar l'arxiu. Si no teniu enllaç, escriviu "NO" i pugeu l'arxiu. Les propostes que no presentin una gravació, seran descartades.
Enllaç: *
Pugeu aquí l'arxiu! Màxim 10 MB.
Hem llegit i acceptem les BASES DE PARTICIPACIÓ que es troben a lafontana.org/DMJ *
Required
A banda del formulari, no oblideu entregar la documentació en paper!
Un cop hàgiu enviat el formulari, recordeu que cal que entregueu les autoritzacions de menors d'edat (si ho sou) i les fotocòpies del DNI de totes les persones membres del grup en paper! Si no ho rebem dins del període d'inscripcions, no podrem donar per vàlida la inscripció.

Ho podeu portar tant al Casal de Joves del Coll com a l'Espai Jove La Fontana o als Locals d'Assaig de La Sedeta. Mireu els horaris d'obertura!
Acceptació de la política de protecció de dades de caràcter personal.
En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, l'informem del següent:
El responsable de les dades facilitades lliurament és el CONSELL DE LA JOVENTUT DE BARCELONA (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.org.

En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar els processos de selecció de personal del CJB. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Finalment, vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament dirigint-se a cjb@cjb.cat
*
Autorització dels drets d'imatge.
Autoritzo el meu consentiment per a l’enregistrament i ús de la meva imatge i/o veu (Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge) per ser difosa en les pàgines web, les xarxes socials, filmacions destinades a difusió pública sense ànim de lucre, i fotografies per a revistes o publicacions del CJB i tots els serveis que gestiona: Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona, Espai Jove La Fontana i Punt d’Informació Juvenil de Gràcia. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. En tot cas, se m’ha informat que puc exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, respecte de la informació facilitada, dirigint-me per escrit a: Consell de la Joventut de Barcelona, C/ Gran de Gràcia 192 08012 Barcelona cjb@cjb.cat
*
Get link
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Espai Jove La Fontana.