Request edit access
Formular de înscriere la întâlnirea cu activistul american Lew Finfer
Asociația Eu, tu și ei Focșani, cu susținerea Departamentului de Stat al SUA și al Centrului de Resurse pentru Participare Publică (Ce-Re) din București, are plăcerea de a vă invita la o întâlnire cu activistul și organizatorul comunitar american Lew Finfer, directorul Massachusetts Community Action Network (MCAN) din Boston, care va susține un workshop la Focșani în cadrul programului de schimb “Sustaining Civic Participation in Minority Communities”. Întâlnirea va fi moderată de Silvia Vrînceanu Nichita, absolvent român al Programului ”Professional Fellows” al Departamentului de Stat al SUA și va avea lor pe 23 februarie, între orele 12,00 și 15.00, în sala mică Florentin Delmar a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”.
Sâmbătă, 24 februarie, între orele 10.00 și 12.30 va avea loc alt un workshop cu tinerii afiliați Clubului de jurnalism și implicare civică Tineret în (re)Acțiune.
Absolvent al Harvard University, domnul Lew Finder lucrează ca organizator comunitar începând din anul 1970, fiind implicat activ în ONG-uri comunitare din statul american Massachusetts cu care au avut nenumărate succese de-a lungul anilor. Domnia sa va vorbi despre activitatea sa ca organizator comunitar și despre provocările societății civile americane.
Participarea este gratuită. Număr maximum de participanți: 25. Rugăm persoanele interesate să completeze formularul de înscriere. Evenimentul durează 3 ore și include o pauză de cafea și gustări.
De asemenea, asociația noastră va furiza serviciu de traducere.
Nume si Prenume *
Your answer
Adresa de e-mail / Numar de telefon/ Facebook *
Your answer
Ce organizație / grup reprezentați ? *
Your answer
În ce zi doriți să participați *
Required
Sunteți dispuși să susțineți înființarea unui grup informal / centru de resurse care să susțină activitatea organizațiilor nonguvernamentale din Vrancea? *
Aveti nevoie de traducere din/in limba engleza?
Vă rugăm să ne lăsați comentarii, sfaturi sau întrebări legate de reușita întâlnirii. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms