Request edit access
Qüestionari Inscripció Taller Rabietes amb Pas d'Infant.
Aquest curs es portarà a terme sempre que les condicions de salut pública ho permetin. En cas que no fos possible realitzar-lo es retornarà l'import íntegre.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms: *
Telèfon: Aquesta dada és tan sols per tenir un contacte ràpid en cas que hi poguessin haver problemes amb el pagament. En cap cas, es farà servir més enllà de la data del curs ni per fer-vos arribar cap tipus d'informació. *
Correu electrònic: *
Marqueu el que correspongui: *
Required
Per acabar el procés d'inscripció cal fer l'ingrés de l'import de la inscripció al següent número de compte indicant el vostre nom complet: ES71 1491 0001 2521 3223 0224 -Triodos Bank - Titular: Agambar.
Un cop ens hagi arribat la transferència us farem arribar un correu electrònic de confirmació. Si el dia 17 de Setembre no us hagués arribat el correu esmentat, poseu-vos en contacte amb Agambar al telèfon 607 289 298. Gràcies
Per tal d'acotar la temàtica que s'abordarà a la xerrada, us preguem que ens respongueu aquest breu formulari.
Quants infants teniu:
Edat dels infants:
T'interessa la xerrada per motius familiars o professionals?
Indica'ns dues coses que esteu fent/aplicant amb els vostres infants que us preocupin o que creieu que no esteu gestionant prou bé, respecte a la temàtica del curs.
-Indica'ns dues coses que esteu fent/aplicant amb els vostres infants que cregueu que esteu fent bé o que us sentiu a gust en com ho esteu portant a terme, respecte a la temàtica del curs.
-Com us heu assabentat d'aquest curs.
Moltes gràcies!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy