Request edit access
Formular de aplicare JCI Mures
Suntem în căutare de noi forțe, persoane ambițioase, talentate, cu dorința de implicare și schimbare, în cea mai importantă organizație de tineri din Târgu Mureș, JCI (Junior Chamber Internațional)!
Așadar, ne mărim echipa și te așteptăm să ni te alături! Suntem cea mai mare rețea globală de tineri cu vârstă cuprinsă între 18 și 40 de ani, activi, voluntari, care dezvoltă proiecte pentru comunitatea locală și se dezvoltă pe ei înșiși prin diverse training-uri, insuflând spiritul de dezvoltare personală și leadership.
În cadrul întâlnirii vei avea ocazia să cunoști membri JCI Târgu Mureș, să descoperi proiectele noastre, să identifici în care dintre ele te regăsești, să îți cunoaștem și noi ideile și proiectele tale pentru comunitate și să le punem împreună în practică.
Vino alături de noi să schimbăm în bine orașul în care trăim! Implică-te în ”Most Outstanding New Local Organization în the World” - cea mai de seamă nouă organizație locală de tineret din lume, distincție primită anul trecut în cadrul JCI World Congress, Amsterdam.

Acest eveniment va avea loc în data de 27 martie 2018, ora 18:00, la Restaurantul Citadel (str. Poștei, nr. 1).
Accesul este gratuit, însă condiționat de înscrierea prin completare acestu formular.

Suntem nerăbdători să ne descoperim reciproc!

Nume Prenume *
Your answer
Telefon *
Your answer
Adresa email *
Your answer
De ce îți dorești să te alături echipei JCI Mures ? *
Your answer
De unde ai auzit de JCI Mures ? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms