Request edit access
TGYTE kérdőív
Kedves Szülők!

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy ezen űrlap kitöltésével és visszaküldésével segítség munkánkat.

Köszönjük!

A TGYTE csapata

Mióta táboroznak velünk?
Hogyan találtak rá táborunkra?
Amennyiben nem az első az idei táboruk velünk, gyermeke(i) véleménye, visszajelzései és az Ön(ök) által tapasztaltak alapján mennyire elégedett(ek) a TGYTE táborával? (7 - teljes mértékben elégedett vagyok, 1 - teljes mértékben elégedetlen vagyok)
Amennyiben Ön(ök) az előző kérdésre az 5 alatti lehetőségek valamelyikét jelölte(ék) meg, mi az ami(k) miatt hiányérzete/hiányérzetük támadt táborunkat illetően?
Your answer
A TGYTE évek óta az egyik legolcsóbb táplálékallergiás gyermekeket táboroztató egyesület. Ön(ök) számára még mi lenne az az elfogadható összeg, amit hajlandóak lennének fizetni az általunk kínált szolgáltatásért, táborozásért?
Az Egyesületünk számára az egyik legnagyobb bevételi forrás az adók 1%-a, amit teljes egészében a tábori részvételi díjak szinten tartására, csökkentésére használunk fel. Sajnos évről-évre egyre kevesebb összeg folyik be, így nekünk is nehezebb dolgunk van Egyesületünket év végén nem negatív tartományban tartani. Ön(ök) támogat(nak) minket adója/adójuk 1 %-ával?
A jövő évtől szeretnénk azoknak a szülőknek kedvezményeket biztosítani a tábori díj tekintetében, akik igazolni tudják azt, hogy adójuk 1%-ával támogattak minket. Ön(ök) jó ötletnek tartják ezt a fajta kezdeményezést részünkről?
A fenti kérdést figyelembe véve, ezek után számíthatunk az Ön(ök) adójának 1%-ára?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service