Request edit access
Thinking about future career!
Në kuadër të Javës së Aftësive Shqiptare 2021 do të zhvillohet workshopi “Thinking about future career!’  
Ky workshop i dedikohet të rinjve që jane në vitin e fundit të gjimnazit ose 9-vjeçares. Me anë të disa metodave jorformale të këshillimit të karrierës do të shyrtohen prespektivat dhe vizioni i pjesëmarrësve për karrierën e tyre të ardhëshme. Sesionet do të jenë vetëreflektuese dhe të mbushura me ushtrime argëtuese.
Data: 28 Maj
Ora: 16.00-17.30
Vendi: Aktiviteti do të zhvillohet në ambjentet e Shoqatës Ardhmëria.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emër Mbiemër *
Email *
Statusi aktual *
Duke dërguar aplikimin *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy