Request edit access
Sembrar l'asfalt. Present i futur de l'Agricultura Urbana i Periurbana.
Del 10 al 12 de març. Barcelona Palau Alòs (Sant Pere Més Baix, 55). Espai F. Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7)

Durant els últims quinze anys, l'acció col·lectiva de les entitats i col·lectius que integren el moviment per la Sobirania Alimentària de l'AMB han posat en marxa la incipient transició agroecològica de la metròpoli barcelonina. La munió de projectes que s'estan desenvolupant actualment en clau de Sobirania Alimentària al territori metropolità són una prova fefaent que aquest procés està en auge i no té aturador.

En aquest context, l'emergència alimentària que pateix bona part de la ciutadania i l'entrada a diversos consistoris metropolitans de noves propostes municipalistes plantegen nous reptes i oportunitats d'acció que és necessari que explorem plegades.

Les jornades que us presentem tenen per objectiu esdevenir un espai ampli de trobada, intercanvi, reflexió i debat entorn a com promoure l'Agricultura Urbana i Periurbana a l'AMB per tal de seguir avançant cap a la Sobirania Alimentària.

Nom i cognom
Your answer
correu electrònic de contacte
Your answer
Organització
Your answer
Poble o ciutat
Your answer
Participaré a les sessions
Required
Necessitaré servei de guarderia
Quina edat té la criatura?
Your answer
Mercat d'experiències: M'agradaria portar material per exposar un projecte o iniciativa
En la mesura del possible, habilitarem un espai per tal que pugueu portar material (tríptícs, cartells, plafons,etc.) que mostrin els projectes o iniciatives d'agroecologia i sobirania alimentària en els que participeu. En el cas que hi estiguieu interessats/des, indiqueu quin tipus de material portaríeu.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms