Request edit access
POWERFIT GOTLAND 2021
Anmälan pågår: 18/12 - 31/12/2020

Fyll i alla fält som är markerade med stjärna *
Anmälan är bindande - läs reglerna innan du bokar din plats/kort!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Här kan du boka din FAST KURS eller ETT KORT: *
Required
SKRIV VILKEN TRÄNING DU VÄLJER: (plats/grupp) (inkluderar också ett kort - då vi vill veta vilken träning är du intresserad av) *
Namn och efternamn: *
E-post: *
Telefonnummer: *
Adress: *
BOKNINGSREGLER:
Genom bokning accepterar du samtliga av våra villkor. Anmälan är bindande - läs reglerna innan du bokar din plats/kort! Vi är alla här för samma sak, men av olika anledningar, med olika erfarenheter och bagage. Därför finns våra villkor och regler för att skapa en vänskaplig, familjär miljö för bra träning med gemensam respekt för varandra och tid. När Du bokar dig till en kurs hos Powerfit Gotland gäller villkoren nedan.

Vid bokning accepterar du villkoren nedan.

1) ANMÄLAN:
Perioden (fast plats/kort) gäller från JANUARI- MARS 2021. Anmälan via denna sida är BINDANDE. När Du bokar dig till en kurs/kort via hemsidan gäller “paketpriset” för HELA perioden.

2) MISSADE TRÄNINGAR:
Om du missar kurstillfällen är du välkommen att ta igen, gäller personer med fasta platser. Kompensationspass ska tas ut samma termin (under januari-mars 2021). OBS: Skulle deltagaren av personliga skäl missa ett eller flera av sina pass erbjudes denne möjlighet att ta igen dessa, förutsatt att deltagaren anmält frånvaro senast kl 16.00 dagen INNAN passet. Vi kan tvingas ställa in en träning. Du har då rätt att ta igen träning på andra ställen.

3) FRISKVÅRDSBIDRAG:
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss! Anmälan är bindande och kursen räknas som friskvård.

4) BETALNING:
Önskar du delbetala eller få en faktura är du välkommen att kontakta oss via mail. Jag erbjuder dig möjligheten att betala när som helst under september-december 2020 eller delbetalning. Observera att kursen fortlöper och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej. Om du bokar en plats/ett kort och inte deltar/betalar fakturan skickar vi ut en påminnelse. Om inbetalningen inte görs så skickar vi ut ansökan till Kronofogden under periodens sista månad. Respektera min och din tid.

5) YTTERLIGARE TRÄNING som inte finns i schema:
- PERSONLIG TRÄNING
- TRÄNING FÖR FÖRENINGAR

Kontakta mig för prisförslag först via powerfitgotland@gmail.com

OBS:
Information om en grupp har skapats kommer att skickas den 02 januari 2021. Jag förbehåller sig rätten att inte starta en aktivitet om antalet anmälningar är för få. Maximalt antal deltagare - bokningsdatumet räknas.

Om du har frågor eller något är oklart så kontakta mig gärna på powerfitgotland@gmail.com

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
För att kunna administrera deltagarens anmälan mottager och lagrar uppgifter om namn, adress samt vilken kurs deltagaren är anmäld till. Uppgifterna används för att sända deltagaren information om kommande verksamhet i nästa svårighetsnivå från den deltagaren redan har passerat. Inga uppgifter delas med tredje part.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy