Request edit access
Akateemisen purjehdusseura jäsenhakemus
Akateeminen purjehdusseura on TYYn sekä SPVn jäsenjärjestö, joka on ollut kehittämässä ja edistämässä purjehdusosaamista, sekä purjehdusmahdollisuuksia opiskelijoille ja kiinnostuneile vuodesta 2008. Seura tajoaa purjehdustapahtumia, retkiä, opetusta, luentoja ja paljon muuta jäsenilleen!

Seuran jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan purjehdusta, sekä pääsemään purjehtimaan riippumatta taidoista taikka niiden puutteesta. Halu oppia ja nauttia riittää. Seura on erityisesti tarkoitettu Turun yliopiston ylioppilaskunnan jäsenille, Turun yliopiston jatko-opiskelijoille, sekä kaikkille akateemisesti valveutuneille. Kaikki jäsenemme rekisteröidään myös Suomen purjehdus ja veneily ry:n jäseniksi ja ovat siten oikeutettujan SPV:n etuihin.

Seuran jäseneksi voi liittyä, joko täyttämällä tämän jäsenhakemuksen, taikka lähettämällä hakemusta mukailevan sähköpostihakemuksen hallitukselle. Jäsenmaksun täytyy maksaa seuran tilille jäsenyyttä haettassa. Hallitus käsittelee ja hyväksyy hakemukset seuraavassa kokouksessaan. Jäsenyyden hyväksemisestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Jäsenmaksun suorittamiseen löytyy ohjeet sivulta: AkateeminenPurjehdusSeura.Fi/seura/jasenyys/

GDPR: Kerättyjä tietoja ei jaeta seuran hallituksen ulkopuolisille ja niitä käytetään vain jäsenyyden luomiseen SPVn jäsenrekisteriin jonka jälkeen tiedot hävitetään.
Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Osoite, postinumero ja kaupunki *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Oletko opiskelija? *
Koulutus
Your answer
Merenkävijänä olet
Sinua kiinnostaa
Seura toiminnassa kiinnostaa
Terveisiä Akateemisen purjehdusseuran hallitukselle
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Akateeminen purjehdusseura. Report Abuse - Terms of Service