Request edit access
Enquête ARTtube in het onderwijs
Deze vragenlijst is bedoeld voor (CKV) docenten in het Voortgezet Onderwijs.

ARTtube, het online videoplatform van ruim 30 toonaangevende musea, is er ook voor het onderwijs. Samen met de museumpartners ontwikkelt ARTtube speciale video(series) voor kunst- en cultuureducatie. Om tegemoet te komen aan vragen uit het onderwijs werken we de komende jaren verder aan duurzame online video’s en lesmateriaal speciaal voor het onderwijs. Een onderdeel hiervan is de ontwikkeling van een nieuwe CKV-serie voor in de klas, bij het vernieuwde examenprogramma CKV havo/vwo vanaf schooljaar 2017/2018.

Om goed aan te kunnen sluiten op het curriculum en de lesmethoden van CKV, maar vooral ook op de behoeften en wensen vanuit het voortgezet onderwijs, is deze enquête opgesteld. Met behulp van uw mening kunnen wij een onderwijsserie ontwerpen die zo goed mogelijk aansluit op het onderwijsprogramma.

Het invullen van de enquête zal 5 tot 10 minuten in beslag nemen. U maakt daarnaast kans op de catalogus over de tentoonstelling ‘Gek van Surrealisme’ van Museum Boijmans Van Beuningen: onder de inzendingen verloten we drie exemplaren. U kunt de enquete insturen tot en met 24 maart 2017.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms