Request edit access
Rezervări Dracula Film Festival 2020
Data: 14-18 octombrie 2020
Centrul Cultural Reduta (Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov)
Contact: 0752.241.620, E-mail: mihaela.anutoiu@zilesinopti.ro

Participarea la proiecțiile și evenimentele din cadrul Dracula Film Festival 2020 presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea prezentului regulament. Asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la festival se va face de către toţi cei implicați: public, echipă și furnizori de servicii.

ATENȚIE!
La fiecare proiecție pot participa maximum 100 de persoane.

DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE PRIVIND PREVENIREA ȘI COMBATEREA INFECȚIILOR CU SARS-COV2

ATENȚIE! Completarea acestei declarații este obligatorie pentru TOATE persoanele care participă la evenimentul Dracula Film Festival 2020 în perioada  la Centrul Cultural Reduta din Brașov.
Necompletarea declarației ne rezervă dreptul de a nu permite accesul în spațiul de desfășurare a spectacolului.

Completarea acestei declarații presupune că semnatarul a luat la cunoștință faptul că furnizarea de informații false și/sau incomplete, către Asociația Culturală Fanzin, poate conduce la îmbolnăvirea altor persoane și/sau decesul altor persoane, precum și faptul că declarația semnatarului poate să conducă la următoarele consecințe:
• Condamnarea penală a acestuia, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și sancționate de Codul Penal al României, precum și orice alte infracțiuni prevăzute de legi speciale, care ar putea rezulta din declararea necorespunzătoare a adevărului și/sau din declarații incomplete, CU PEDEPSE LA ÎNCHISOARE DE PÂNĂ LA 15 ANI;
• Suportarea, de către acesta, a tuturor pagubelor și cheltuielilor cauzate Asociației Culturale Fanzin ca urmare a perturbării activității din măsuri de carantină sau orice alte măsuri care se vor impune generate de răspândirea virusului Sars-Cov-2.

Regulamentul pentru participarea la festival este disponibil și pe site-ul evenimentului.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume prenume *
Email *
Număr de telefon *
Adresa de domiciliu *
Filmul la care doresc să rezerv bilet / La fiecare proiecție pot participa maximum 100 de persoane.
Declar pe propria răspundere, sub sancțiunile prevăzute de Codul Penal al României, privind declarațiile neadevărate, următoarele: *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy