Request edit access
ANKETNO ISTRAŽIVANJE
Poštovani,

ovim putem pozivamo Vas na sudjelovanje u anketnom istraživanju koje provodi Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi (ZUV HGP) u sklopu projekta Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije – smjernice za budućnost sufinanciran sredstvima iz EU fondova.

Ispunjavanje upitnika traje oko 20 minuta, a sudjelovanje u upitniku je u potpunosti dobrovoljno i anonimno što znači da anketu ne potpisujete i da se Vaši odgovori neće moći povezati s Vama. Podaci dobiveni u ovom istraživanju neće se koristiti izvan ovog istraživačkog projekta, te će bit će analizirani na grupnoj, a ne individualnoj razini. U ovoj anketi nema točnih i netočnih odgovora te u bilo kojem trenutku možete odustati od daljnjeg istraživanja.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili pritužbi na istraživački postupak ili ako Vas zanima povratna informacija o rezultatima i glavnim nalazima, slobodno se obratite na e-mail zuvhgp.projekt@gmail.com 

Zahvaljujemo se na Vašem pristanku za sudjelovanje u ovom istraživanju i na vremenu kojeg ste odlučili izdvojiti za ispunjavanje ove ankete!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy