Request edit access
Formular de inscriere
Acum este momentul ca tu sa completezi paginile albe! Si te felicitam pentru curajul de care ai dat dovada prin simplul fapt ca ai ajuns aici, completand acest formular de inscriere. Esti pe cale de a da pagina, continuand sa iti scrii povestea din care ne bucuram ca facem parte alaturi de tine. Daca cumva ai uitat cu ce se mananca fiecare club prezentat la activitatea de recrutare, aici le ai prezentate inca o data:

Debate Club: Aici iti formezi gandirea critica si persuasiva prin activitati de genul: meciuri de dezbateri academice, ateliere de lucru pe relatii internationale si filosofice, exercitii de argumentare si contraargumentare, simulari ale organizatiilor internationale si exercitii de public speaking.

Business Club: Aici iti formezi gandirea analitica si pragmatica prin activitati de genul: ateliere de lucru pe economie si antreprenoriat, sesiune de intrebari si raspunsuri cu persoane realizate in afaceri, exercitii de public speaking precum si diferite jocuri menite sa formeze competente utile in afaceri si invatarea de a face o scrisoare de intentie si un CD exceptionale.

Numbers Club: Aici iti formezi gandirea logica prin activitati de genul: ateliere de lucru pe IT si statistica , intalniri pentru exersarea diverselor limbaje de programare, precum si activitati de relatii publice precum design grafic, fotografie si social media.

Character Club: Aici iti formezi gandirea empatica prin activitati de genul: ateliere de lucru pe psihologie si sociologie, intalniri pentru autocunoastere si formarea relatiilor interpersonale precum si diferite activitati de socializare si comunicare.

Schimba-ti povestea si scri-o exact cum o vrei tu !

1. Nume si prenume *
Your answer
2. Unitatea de invatamant *
Your answer
3. Profil *
Your answer
4. Numar de telefon *
Your answer
5. Email *
Your answer
6. Dupa prezentarea cluburilor, la care ai dori sa participi mai mult? *
Required
7. Ce activitati ai in timpul liber? *
Your answer
8. Cat de dornic esti sa ajuti la dezvoltarea comunitatii pe o scara de la 1 la 5 , 5 fiind cel mai mult si 1 cel mai putin? *
9. Crezi ca te putem ajuta sa te dezvolti, devenind cea mai buna varianta a ta? *
Your answer
10. Cat timp vrei sa acorzi pentru dezvoltarea ta personala alaturi de noi? *
11. Cum ai auzit de noi? *
12. Ce te-a convins sa faci parte din asociatia noastra? *
Your answer
13. Sunt de acord ca voi fi contactat in urma completarii acestui formular de catre un membru al administratiei TDS *
14. Sunt de acord ca datele mele personale completate in acest formular vor fi preluate si prelucrate de catre persoanele responsabile de activitatile educationale. Pentru modificarea, actualizarea sau stergerea datelor mele personale sau pentru a afla in ce mod sunt ele gestionate se poaste contacta in orice moment asociatia la adresa de email thedavincisystem@gmail.com *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service