Request edit access
Sök 3Dteamets styrelse 19/20!
Detta formulär är till dig som vill söka 3Dteamets styrelse. Vi kommer intervjua dig vid ett tillfälle som du väljer när du kan. Denna intervju är endast avsedd så att vi kan lära känna dig och välja in dig på de ansvarsområden vi tror du passar bäst på. Till skillnad från en del andra föreningar behöver inte 3Dteamets styrelse bytas ut i sin helhet varje år, utan en del av oss kommer att sitta kvar. Behandla dock detta formulär utifrån vad du själv är intresserad av så ser vi till att hitta något för dig!
Email address *
Namn *
Your answer
Vad läser du?
Vilken/vilka dagar kan du intervjuas (ca. 15min)? (Kontakta oss om ingen passar) *
Required
Vad skulle du tycka vore kul att hålla på med? *
Required
Beskrivning av ansvarsområden
Viktigt att tänka på är att även om man är ansvarig för något betyder det inte att man alltid måste göra det. Man ansvarar däremot för att det blir gjort. Det är helt okej att delegera.

Som mötesansvarig ansvarar man det finns en agenda (som de andra har tillgång till) till varje lunchmöte och att diskussioner hålls sakliga. Detta ansvar faller under ordförande.

Som kontaktansvarig ansvarar du för att sköta kontakt utåt. Det är framförallt att sköta kontakt med förste forskningsingenjörer Mats och Lars som ansvarar för de salar och maskiner vi använder. Det innefattar även att svara på mail från utomstående. Detta ansvar faller under ordförande.

Som mekaniker/verkstadsansvarig ansvarar du för service och reparationer av de olika 3D-skrivarna, inklusive kontakt med tillverkares support vid behov. Du ansvarar för inköps av förbruksmaterial till skrivarna, samt inventering och inköp av material/verktyg till verkstaden.

Som sekreterare ansvarar man för att föra mötesprotokoll vid föreningens möten och att göra mötesprotokollen tillgängliga för övriga.

Som PR-ansvarig ansvarar du för att 3Dteamet syns mot potentiella medlemmar och får ett gott rykte på Chalmers. Det kan vara att informera på Fysiksektionen Chalmers och på GU-Fysik när 3Dteamet håller kurser, skriva till Finform och Nollmodulen m.m. Även fixa afficher och annat när det behövs. Denna post kan vara väldigt lite jobb eller väldigt mycket jobb beroende på vad man vill göra.

Som kursansvarig utvecklar man kurser och håller dessa med jämna mellanrum. Man får träffa alla nya medlemmar, och lära dem hur utrustningen fungerar.

Som IT-ansvarig ansvarar man för att hemsidan fungerar normalt och att utveckla dig . Dessutom har man god koll på hur hemsidan och angränsande system fungerar.

Eventuella övriga tankar eller frågor
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service